2017-01-17 19:25

EVENIMENT


Şase români au clonat carduri, printre care pe cel al soţului preşedintelui Irlandei

 |  16:59
Şase români au clonat carduri, printre care pe cel al soţului preşedintelui Irlandei
Şaseromâni, membri ai unei grupări specializate în skimming, au fost condamnaţi laînchisoare de o instanţă din Dublin, după ce au clonat mai multe carduri,printre care cel al soţului preşedintelui Irlandei, Martin McAleese, informeazăsite-ul www.independent.ie.

GeorgeCioară (27 de ani), Vasile Martin (36 de ani), Bogdan Scântei (27 de ani), VladCondriuc (25 de ani), Adrian Moroşan (19 ani) şi Costel Asimioanei (28 de ani)au fost condamnaţi la între 16 luni şi 10 ani de închisoare. Un alt bărbat esteîncă judecat, în vreme ce alt român este căutat de autorităţi.

Uniimembri ai grupării au clonat cardul lui Martin McAleese, soţul preşedinteluiIrlandei, Mary McAleese. Ei au extras, din contul acestuia, 5.000 de euro.

Poliţiştiiirlandezi au găsit, în urma percheziţiilor la locuinţele infractorilor,dispozitive pentru clonare de carduri, poze cu persoane care îşi introduceaucodurile PIN la bancomate şi un laptop cu 1.900 de numere de carduri.

Româniiinstalau dispozitive de skimming pe bancomate, precum şi camere de supravegherece înregistrau codurile PIN ale clienţilor băncilor. După ce scoteau banii dinconturi, românii demontau echipamentele de supraveghere de pe ATM-uri. Membriigrupării şi-au desfăşurat activitatea în Dublin de la începutul anului 2010.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-03-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image