2018-12-12 06:15


Scandal cu focuri de armă în Vrancea

 |  13:44
Scandal cu focuri de armă în Vrancea

Două grupuri de scandalagii au tras focuri de armă şi au răsturnat un autoturism, în noaptea de miercuri spre joi, în comuna vrânceană Fitioneşti. Poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte acte de violenţă şi uz de armă neletală fără drept, iar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice s-a luat măsura sancţionării contravenţionale.

Potrivit poliţiştilor, Alin Crancu (22 de ani), Valeriu Crancu (34 de ani) şi Ionuţ Chiriac (29 de ani), toţi din comuna Fitioneşti, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au provocat scandal într-un local din Moviliţa şi l-au agresat fizic pe Marius Ilie (de 23 de ani). Tânărul, care se afla şi el sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost transportat la Spitalul din Panciu, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

O oră mai târziu, poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi despre faptul că la Fitioneşti are loc încă un scandal. La faţa locului au fost identificaţi primii trei bărbaţi, precum şi alte persoane.

După aplanarea conflictului, poliţiştii au stabilit că Gigi Cornel Mihăilă (29 de ani) din comuna Străoane, Cosmin Repezeanu (25 de ani) din comuna Ţifeşti şi Ion Olteanu (40 de ani), din comuna Măicăneşti, au plecat în urmărirea celor trei bărbaţi, iar când au ajuns în comuna Fitioneşti au provocat scandal şi au răsturnat un autoturism Dacia, care era parcat regulamentar, proprietarul autoturismului nefiind implicat în scandal.

„În timpul scandalului din comuna Fitioneşti, Ion O. a folosit un pistol cu bile de cauciuc pe care îl deţine legal, rănindu-l în zona piciorului pe unul dintre bărbaţi şi provocându-i escoriaţii în zona gambei. Poliţiştii le-au întocmit celor implicaţi în eveniment dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte acte de violenţă şi uz de armă neletală fără drept, iar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform legii 61/1991”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GABRIELA
06 Sep 2012

ACESTI BAETI AR TRABI SA FIE INCHISI PENTRU CA OMENI DIN SAT SA POATA SA STEA LINISTITI NU CU FRICA SI SA NU POATA SA ESE DIN CASA EU AM PA TATAL MEU ACOLO IN SAT SI E SINGUR PENTRU CA EU SI FERTELE MEU SUNTEM DEPARTE DAR AS DORI SA AIBA O SIGURANTA NU SA STEA CU FRICA DACA ALIN CRANCU E BAIATUL CARE STA DEVALE AS DORI DACA SE POATE SA VORBESC CU EL EU SUNT GABRIELA SIL CUNOSC FUOARTE BINE PENTRU CA ACM CATIVA ANI AM VORBIT CU EL DAR INAINTE ERA UN BAIAT BUN NU SUNT SIGURA CE APUTUT SAL SCHIMBE AS DE TARE INCAT SE SE BAGE INTRO GASCA IN CARE FAC DOAR RAU VA LAS NR MEU DACA DORITI SA VORBITI CU MINE ACUM LOCUIESC IN `PANIA 665155390 VA MULTUMESC
Random imageUltimele stiri


loading...