2017-01-24 17:22


Scandal la parastas. Mama Mădălinei Manole a smuls florile aşezate de Petru Mircea pe mormânt

 |  19:30
Scandal la parastas. Mama Mădălinei Manole a smuls florile aşezate de Petru Mircea pe mormânt
MamaMădălinei Manole şi-a ieşit din fire, ieri, la parastasul de un an de lamoartea artistei, după ce Petru Mircea, soţul cântăreţei, a venit la Cimitirul“Bolovani” din Ploieşti însoţit de gărzi de corp. Scandalul a început imediatdupă ce soţul artistei a pus pe mormântul acesteia câteva buchete de flori,moment în care Eugenia Manole s-a năpustit asupra bodyguarzilor încercând săajungă la Petru Mircea.

MamaMădălinei Manole i-a reproşat lui Petru Mircea că şi-a angajat gărzi de corp pebanii artistei. “Aţi văzut-o pe Mădălina vreodată cu bodyguarzi? Ruşine,ruşine! De ce vine un neica nimeni cu bodyguarzi? Fata mea a fost vedetă şi nuşi-a pus bodyguarzi”, a spus mama Mădălinei Manole, repetând „Afară, afară deaici!”, după care a început să smulgă de pe mormânt florile aduse de PetruMircea şi să le arunce. Petru Mircea a spus cu lacrimi în ochi că nu doreştenimănui o astfel de durere şi că se aştepta la un astfel de scandal. MădălinaManole s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere.Cântăreaţa a fost găsită moartă de către soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni.După moartea artistei, a urmat un întreg scandal mediatic între părinţiisolistei şi soţul acesteia, care şi-au disputat inclusiv copilul cântăreţei.

La un an de la sinuciderea Mădălinei Manole, TribunalulBucureşti a dispus redeschiderea dosarului privind moartea artistei motivându-şidecizia pe faptul că procurorul de caz a omis să facă cercetări care săînlăture suspiciunea că sinuciderea a fost înlesnită. Judecătoarea, ManuelaGolea Mladin, a fost de părere că lămurirea cauzei „sub toate aspectele” vaaduce „linişte, împăcare” părinţilor artistei şi, în acelaşi timp, în măsura încare soluţia va fi una de neîncepere a urmăririi penale, va „spulbera oriceumbră de îndoială ce ar putea plana asupra persoanei soţului” acesteia. Înmotivarea deciziei Tribunalului de redeschidere a cauzei privin decesulMădălinei Manole se arată că procurorul nu a analizat probele cu privire la posibilitateaca Mădălina Manole să fi fost determinată să se sinucidă sau că sinucidereaacesteia să fi fost înlesnită. “Faptulcă preocuparea procurorului decaz la momentul administrării probatoriului aconstat în lămurirea cauzei subtoate aspectele privitoare la săvârşireainfracţiunii de omor (art. 174 Cod penal) rezultă şi din cuprinsul dispozitivului rezoluţiei analizate deinstanţă prin care se dispune «neîncepereaurmăririi penale în cauză, subaspectul săvârşirii infracţiuniiprev. şi ped. de art. 174 Cod penal»reţinându-se totuşi, în continuare că decesul numitei Mircea Magdalena Anca(n.n. - Mădălina Manole) nu a fostconsecinţa vreunei fapte prevăzute de legea penală deşi probatoriul în cauzăîn raport de art. 179 Cod penal (n.n. - Determinarea sau înlesnirea sinuciderii)solicitat de către petenţi nu a fostapreciat ca util şi concludent în cauză,fiind respins, cercetările sub acest aspect, nefiind complete, cauzanefiind lămurită sub acest aspect”, a apreciat magistratul.

Tribunalul apreciază că redeschiderea dosarului va aduce“linişte şi împăcare” familiei

„Funcţie de rezultatul activităţii de cercetare penală înprezenta cauză ulterior momentului completării acesteia în sensul dezvoltatanterior se va aprecia cu privire la concludenţa şi utilitatea celorlalte probesolicitate de petenţi”, reţine tribunalul în motivare. „Lămurirea cauzei subtoate aspectele, completarea cercetărilor în sensul anterior dezvoltat şi cuactivităţile pe care procurorul de caz le va aprecia ca necesare şi utile înscopul aflării adevărului, va fi de natură, apreciază instanţa, ca pe lângărealizarea scopului procesului penal astfel cum acesta este prevăzut de art. 1din C.p.p, să aducă linişte, împăcare în sufletele părinţilor persoaneidecedate şi în ipoteza în care soluţia ce va fi promovată de procuror va fi deneîncepere a urmăririi penale, orice umbră de îndoială ce ar putea plana asuprapersoanei soţului persoanei decedate ar fi spulberată, fapt ce ar putea aduce înţelegerea între cele două familii dedragul omului pe care, aşa cum acestea susţin, l-au iubit, respectat şi careşi-a dorit (astfel cum în mesajul olograf a arătat) ca, în pofida actului său,părinţii şi soţul să convieţuiască în bună înţelegere, să contribuie împreuna,cu dragoste şi din dragoste la creştereacopilului rămas, din păcate, fără ocrotirea mamei naturale”, conchidejudecătorul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-02-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TICU
15 Iul 2011

Ce frumos suna titlul "Scandal la parastas" !? Oare cand si-or veni in fire parintii plini de istericale ai Madalinei?? Nu le e frica de blestemele celei din pamant?
EMILIAN
15 Iul 2011

Nimic mai josnic nu am vazut la TV pana acum.Partea trista ca si televiziunile straine au avut acces la aceste imagini.Si ne mai miram ca Europa nu ne vrea.
Random image