2019-01-16 17:08


Scandal sexual: Alte trei demisii în serviciile secrete americane

 |  10:06
Scandal sexual: Alte trei demisii în serviciile secrete americane

La mijlocul acestei săptămâni trei membri ai Secret Service, care făceau parte din garda de protecție a președintelui Statelor Unite, au demisionat, în urma unui scandal sexual în Columbia. Celor trei li s-au alăturat ieri alți trei, implicați și ei în același scandal sexual. Plecarea a primilor trei agenţi amestecaţi în acelaşi scandal a fost anunţată miercuri: ieşire la pensie, demisie şi destituire.

Unsprezece membri ai serviciilor speciale au fost vizaţi iniţial de o anchetă privind 'conduită necorespunzătoare'. Aceştia sunt bănuiţi că au frecventat o prostituată în timpul pregătirilor pentru summitul Americilor organizat săptămâna trecută în oraşul columbian Cartagena - un oraş de coastă renumit pentru plajele sale şi o intensă viaţă de noapte.

Vineri, 'a fost inculpat un al doisprezecelea angajat, care face obiectul unei suspendări administrative şi a acreditării sale, în aşteptarea rezultatelor anchetei', conform unui comunicat al Secret Service.

Pe de altă parte, preşedintele Barack Obama l-a primit tot vineri la Casa Albă pe şeful serviciilor speciale, Mark Sullivan, pentru prima dată de la declanşarea scandaului, cu scopul de a fi informat în legătură cu cele mai recente evoluţii ale acestui caz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-10-06

TAGURI: Servicii_secrete, demisii, scandal_sexual, alerica, obama
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...