2019-01-22 20:58


Scandal şi focuri de armă în Centrul istoric al Bucureştiului

 |  18:57
Scandal şi focuri de armă în Centrul istoric al Bucureştiului

O patrulă a Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti(PLMB) a fost nevoită să facă uz de armă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, înCentrul istoric al Capitalei, pentru a potoli un grup de scandalagii extrem deviolenţi, care au atacat mai mulţi trecători şi i-au lovit cu brutalitate.

Grupul de scandalagii era format din şapte bărbaţi, careau sărbătorit Moş Nicolae anticipat, cu multă băutură. Cu mult chef de harţă,în jurul orei 2.00 au început să înjure, să ameninţe şi să scuipe trecătorii depe strada Lipscani. Ajunşi în zona Şelari, cei şapte au atacat, cu o violenţădeosebită, două cupluri care au avut ghinionul să treacă prin apropierea lor. Un tânăr afost pus jos şi lovit cu picioarele, în timp ce prietena acestuia, foartesperiată, s-a refugiat într-un bar. Prietenul celui agresat a fost, la rândulsău, doborât la pământ cu o lovitură.

Întimp ce trei dintre agresori îl loveau cu picioarele pe primul tânăr doborât, aintervenit o patrulă a PLMB, formată din doi poliţişti. Unul dintre poliţişti aîncercat să îl ajute pe tânărul agresat, moment în care, simţindu-se, probabil,foarte viteji în număr mare, toţi cei şapte scandalagii l-au atacat. Deşi afost lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele, agentul a reuşit săriposteze, protejându-l, în acelaşi timp, şi pe tânărul doborât anterior depumnii celor şapte brute.

Celde-al doilea poliţist a interveni, încercând să-i oprească pe scandalagii.Pentru că aceştia au continuat să fie extrem de agresivi, agenţii PLMB au fostnevoiţi să facă uz de armamentul din dotare, trăgând în plan vertical. În acel momentscandalagiii s-au speriat şi au luat-o la goană. Alertate, imediat au mai sositla locul incidentului alte patru patrule ale Poliţiei Locale a MunicipiuluiBucureşti.

Unuldintre cei şapte agresori, S.A.R, în vârstă de 22 de ani, a fost prins deagenţi şi predat ulterior Poliţiei Municipiului Bucureşti. Agenţii de laPoliţia locală au reuşit să identifice şi alţi 5 bărbaţi din grupul descandalagii. În urma incidentului, patru persoane au avut nevoie de îngrijirimedicale, una dintre acestea fiind unul dintre agenţii Poliţiei locale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-11-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...