2019-02-20 01:15


Scandalagiu calmat de primarul din Produleşti cu puşca cu aer comprimat

 |  19:00
Scandalagiu calmat de primarul din Produleşti cu puşca cu aer comprimat

Un tânăr de 26 de ani a ajuns laspital, în noaptea de duminică spre luni, după ce a fost împuşcat cu o armă cuaer comprimat de către primarul localităţii dâmboviţene Produleşti, întrucâtfăcea scandal într-un local. Edilul este cercetat pentru uz de armă neletală şivătămare corporală.

Un scandalagiu din comuna Produleşti,judeţul Dâmboviţa, a fost rănit cu o puşcă cu aer comprimat chiar de edilulcomunei. Potrivit poliţiştilor dâmboviţeni, primarul din Produleşti, GrigoreMarin, a tras trei focuri de armă în aer pentru a linişti un tânăr care provocascandal în localul amplasat în casa primarului din satul Costeşti Deal, comunaProduleşti. Primele cercetări arată că tânărul rănit a venit împreună cuprietena sa, iar la un moment dat între acesta şi un alt bărbat a izbucnit unscandal. "A venit în magazin, a început să facă scandal că să-i dau debăut că dacă nu îşi ia singur din ladă, că îmi sparge geamurile, că să chemproprietarii", a declarat vânzătoarea.

Potrivit martorilor, scandalagiul nus-a potolit şi, pentru că devenise agresiv, primarul a intrat în casă şi s-aîntors cu o puşcă cu aer comprimat.

"El a început să ne înjure petoţi, că e scandalagiu din tată în fiu, şi am vrut să îl dau afară, săliniştesc puţin situaţia. Nu am avut de lucru, aşa e când e să ai necaz, am opuşcă cu aer comprimat, am luat şi am tras în aer ca să îl sperii", adeclarat primarul Grigore Marin.

În urma incidentului, tânărul rănit,Aurel Daniel Pascale, din comuna Produleşti, a fost transportat cu o ambulanţăla Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Medicii de la Spitalul Judeţeande Urgenţă Târgovişte l-a internat pe tânăr, însă viaţa acestuia nu este înpericol.

Edilul este cercetat pentru uz de armăneletală, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care vaavea nevoie victima va fi cercetat şi pentru vătămare corporală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-05-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...