2018-12-16 06:56


SCANDALOS. Fetiţă de 8 ani, violată. Mama şi mătuşa, complicele violatorului

 |  15:01
SCANDALOS. Fetiţă de 8 ani, violată. Mama şi mătuşa, complicele violatorului

Mama şi mătuşa unei fetiţe în vârstă de doar opt ani, care a fost violată în repetate rânduri de un bărbat din judeţul Botoşani, au fost arestate preventiv pentru complicitate la viol. Potrivit anchetatorilor, cele două femei o trimiteau pe copilă să întreţină relaţii sexuale în schimbul unor alimente.

Judecătoria Botoşani a emis mandat de arestare 30 de zile pentru Felicia Aciobăniţei (38 de ani) şi pe Elena Miron (33 de ani), ambele fiind acuzate de complicitate la viol, transmite Mediafax.

Magistraţii au decis arestarea preventivă şi a bărbatului de 59 de ani care ar fi violat-o pe fetiţă încă din anul 2014. Acesta este acuzat de viol în formă agravantă.

Anchetatorii susţin că mama şi mătuşa fetei o trimiteau pe aceasta să întreţină relaţii sexuale cu bărbatul în schimbul unor alimente.

Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor, după ce o femeie din Suceava a sesizat Poliţia. Oamenii legii l-au arestat iniţial doar pe bărbat, cercetările fiind extinse după ce anchetatorii au aflat că totul s-ar fi întâmplat cu acceptul mamei şi al mătuşii fetei.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani au preluat-o pe fetiţă şi pe cei patru fraţi ai ei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-14

TAGURI: fetita, violata, mama, matusa, complice, violator
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...