2018-12-16 19:39


Scandalul privind coloanele oficiale. Tiberiu Niţu, la discuţii cu ministrul Justiţiei

 |  16:41
Scandalul privind coloanele oficiale. Tiberiu Niţu, la discuţii cu ministrul Justiţiei

Procurorul general al României, Tiberiu Nițu, se află la Ministerul Justiţiei unde discută cu ministrul Raluca Prună despre implicarea sa în scandalul legat de folosirea coloanei oficiale, transmite Agerpres.

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat miercuri, referitor la posibilitatea revocării din funcţie a procurorul general Tiberiu Nițu, că nu exclude absolut niciun fel de variantă. Reacţia ministrului vine după informaţiile privind implicarea lui Niţu în ancheta privind folosirea ilegală a coloanelor oficiale.

"Nu am vorbit cu procurorul general, am venit azi noapte la ora 1,00 în țară. O să vorbesc astăzi (miercuri-n.r.) cu procurorul general și, dacă este cazul, o să fac declarații după ce o să discut cu domnia sa. (...) Nu am făcut o analiză preliminară pe care să o prezint presei la acest moment, sigur că lucrez la acest lucru. (...) Am fost la Consiliul JAI, (...) lucrurile au survenit în weekend, există un comunicat al DNA și cred că și în privința domnului Nițu și în privința oricărui funcționar, demnitar al statului român cred că rigoarea ne cere să discut cu acea persoană", a afirmat Raluca Prună.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27
Citeste si:
Ministrul Justiţiei, despre revocarea lui Tiberiu Niţu: Nu exclud nicio variantă

TAGURI: scandal, coloana, oficiala, tiberiu nitu, discutie, ministru, justitie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...