2017-01-25 01:24


Vadim pierde "Tricolorul"

 |  21:00
Vadim pierde "Tricolorul"

Procurorii DIICOT au decis ieri să dispună neînceperea urmăririi penale asupra tinerei peremiste Alina Alupoaei şi a altor doi membri din organizaţia de tineret a partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.

La începutul lunii octombrie, tribunul a acuzat-o pe Alupoaei că a îndrăznit să facă unele referiri nu tocmai măgulitoare la adresa conducerii partidului chiar pe cele două site-uri pe care apăreau ediţiile electronice ale publicaţiilor PRM. Imediat, pe micile ecrane a început un adevărat război între conducerea PRM şi o parte din organizaţia de tineret a partidului. Tribunul a susţinut că Alina Alupoaie a modificat cum a vrut, fără a avea dreptul, conţinutul site-urilor pe care apăreau ediţiile online ale publicaţiilor editate de PRM.

Plângerea penală

În data de 7 octombrie, liderul PRM a formulat o plângere penală împotriva Alinei Alupoaei acuzând-o că ar fi distrus informaţiile existente în paginile electronice ale publicaţiilor „Tricolorul” şi „România Mare” înlăturând, prin ştergere, articolele de presă şi înlocuindu-le cu insulte şi calomnii. Mai mult, se spunea în plângerea penală, „făptuitorii au criptat codul sursă şi au refuzat să comunice parola, restricţionând astfel accesul titularilor de drept la cele două site-uri. Drept urmare, se precizează că s-a intervenit în cadrul unei proprietăţi fără drept, fără acord şi, cel mai grav, în deturnarea intereselor publicaţiilor, printr-un acces ilegal săvârşit prin încălcarea măsurilor de securitate electronică, prin modificarea, ştergerea, deteriorarea datelor informatice ale acestor publicaţii, restricţionarea şi, mai mult, postarea altor articole decât cele ale proprietarului în drept, perturbând astfel grav funcţionarea sistemului informatic”.

Cea care devenise ţinta acuzaţiilor tribunului a susţinut în permanenţă că ambele site-uri sunt proprietatea firmei proprii şi că le întreţine din muncă şi bani proprii, fiind împuternicită în acest sens de vicepreşedintele PRM Marius Marinescu, chiar la indicaţiile preşedintelui Corneliu Vadim Tudor. După o serie de audieri şi mai multe verificări, procurorii DIICOT au dispus neînceperea urmăririi penale faţă de Alina Alupoaei şi ceilalţi rebeli din PRM.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-25

TAGURI: scandal, tricolor, diicot, vadim tudorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HELLDOG
15 Noi 2011

wc tudor ce mic incepi sa fii!
E MANA LUI MM
17 Noi 2011

Trebuia sa se duca la Vadim cu DOVADA. A preferat sa-l insulte si sa taie orice punte de legatura cu PRM. A facut-o din teribilism, manipulata, din naivitate sau face alte jocuri. Judecati si voi!
Random image