2019-04-19 20:11


SCENARIU incredibil: Principesa Margareta, CANDIDAT PSD la președinție. Reacția lui Dragnea

 |  17:02
SCENARIU incredibil: Principesa Margareta, CANDIDAT PSD la președinție. Reacția lui Dragnea

În lipsa unui anunț oficial de la vârful PSD privind candidatul pentru alegerile prezidențiale sau măcar a unor nume propuse pentru dezbarea Congresului, zeci de scenarii se lansează zilele acestea în spațiul public.

Principesa Margareta a României ar urma să fie desemnată candidatul PSD la alegerile prezidențiale de anul viitor, potrivit unei postări a jurnalistei Marinela Rotaru de pe pagina sa de socializare.

Publicista consideră că principesa ar accepta această funcţie în schimbul promovării și aprobării legii statutului Casei Regale, conform informaţiilor pe surse pe care le-a obţinut.

Liviu Dragnea, liderul PSD, a reacţionat vineri la informaţiile apărute potrivit cărora s-ar lua în calcul varianta candidaturii la preşedinţie din partea partidului a Principesei Margareta.

El a negat vehement această variantă.

"Nu, categoric nu", a răspuns liderul PSD la o întrebare pe această temă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-09

TAGURI: psd, candidat, prezidentiale, principesa margareta, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MITICA GOARNA
09 Mar 2018

Ba eu am auzit ca Oana Zavoranu este candidatul PSD la Prezidentiale.
LEVST.
09 Mar 2018

Daca chiar asa va fi, daca accepta, inseamna ca, " casa regala" romana are in gene o dorinta insatiesabila de a se face de bacanie, de a se arunca permanent, in ridicol...Desigur ca oricine intelege ca miscarea ar fi -de fapt- primul pas serios la reantoarcerea la monarhie, insa cu intrarea pe usa din dos, a servitorilor...Traiasca Monarhia inteligenta si cu coloana vertebrala, valida doar cu aport Englez, la varf...
PATRICIA STOI
09 Mar 2018

VREAȚI UN CREDIT URGENT DE CREDIT FINANCIAR? AU FOST DENIAT DE BANCI PENTRU A DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ACTIVITATEA DUMNEAVOASTRĂ, PLĂȚI DE DATORIE ȘI LOCUINȚĂ, NU LUAȚI NICIODATĂ. suntem finanța în cerul încrederii și suntem aici pentru a face împrumutul de împrumut ușor * Transfer rapid și rapid în contul dvs. bancar * Rambursarea începe la opt luni după ce ați primit banii în contul dvs. bancar * Rată scăzută a dobânzii de 2% * Rambursarea termenului pe termen lung (1-30 de ani) * Condiții de împrumut flexibil și plăți lunare * Aplicați - Obțineți aprobarea - Contul este creditat cu suma împrumutului vă rugăm să ne contactați cu această corespondență   (customercare@skytrust.cn.com).
LEVST.
09 Mar 2018

Dupa Carol I, mai toate vlastarele "regale" au clacat urat de tot,inclusiv margareta, care nu are nici cea mai mica scuza, ea fiind scolita-instruita ani chiar si la ONU, ar fi trebuit sa stie clar ca relatiile fac totul, asa ca putea sa-si gaseasca si ea un Lord sau odrasla de Lord Englez, ca sot (chiar de complezanta) un Lord nu numai cu titlu dar si bogat si cu o functie respectabila in statul Englez, si-astfel- lucrurile ar fost- din start- altfel...Ea a ales , insa, sa se marite cu morusul din Targul Iesilor...Circ!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Mar 2018

pe mine nu mai ma mira nimic la mafiotii astia//deviza lor e totul pentru CIORDEALA...cat despre MArgareta e treaba ei..cu cine se amesteca...stii vorba aia fiecare are dreptul la o parere ..inclusiv ea Erau de mult niste vorbe pe tema asta dar barfele erau despre Paul Lambrino si Voiculescu...despre varianta cu Margareta sefa baronilor rosii inca n-am auzit pana acum...cu adevarat suntem tara tuturor posibilitatilor Cum dracu o sa discute ea cu Mischie,pinalti si alte lighioane dinastea?Sau o sa o invite pe Bica din Costa rica?pe MAzare din copac de la bungalow?...Ca trebuie sa faci sedinta de partid,congrese....deja ma umfla rasul...ha ha ha cu Piedone..si alti clovni....bine ca nu mai e Mihai sa vada asa ceva...pe fi-sa cu bolsevicii la sedinte de partid Si cum sa te faci frate cu dracu care a vrut sa te elimine..ca astia toti il vroiau pe Lambrino..deja se cheama sindromul Stockolm,cand victima se indragosteste de rapitori Oricum ar fi chestia asta e un copil nascut cu 3maini si 5picioare..un mutant...nu are viitor
ANONIM
09 Mar 2018

Mariana rotaru cred ca nu si.a luat doza de urina cand a scris asta ....sau poate i.o trăgea cineva anal .....hihihi
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Mar 2018

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........mi-a picat fisa//Probabil ca de fapt altceva se pregateste dar asta e doar asa un scenariu de tip perdea de fum..........De exemplu cand trebuia sa iasa Iliescu presedinte papusarii l-au adus contra-candidat pe Vadim si lumea de scarba a votat Iliescu,ptr ca stiau ca Vadim e un mascarici............deci cineva vrea sa zica uite vreti monarhie..na sa va saturati Mafia cu Margareta...si lumea de scarba o sa voteze orice altceva chiar si o gaina moarta
MIRELA
10 Mar 2018

Romania este REPUBLICA. Regele a abdicat la 30 dec. 1947 si revenirea Monarhiei este imposibila in acest moment. Ceea ce doresc urmasele ex. Regelui Mihai I din partea Romaniei, mi se pare tupeu si nesimtire. Sper ca d-lui Tariceanu sa-i vina mintea la cap.
Random imageUltimele stiri


STARBAG