2018-11-15 04:11


Schimbare de plan. Ce se întâmplă cu corpul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu

 |  11:03
Schimbare de plan. Ce se întâmplă cu corpul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu

Trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu va rămâne până la urmă la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din Bucureşti până duminică, la ora 10.00. El urmează să fie depus, la ora 11.00, în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica.

Slujba de înmormântare va avea loc la ora 12.00, au anunţat, sâmbătă, instituţia teatrală şi Patriarhia Română.

Potrivit reprezentanţilor teatrului, trupul neînsufleţit al actriţei urma să fie dusă la Mănăstirea Cernica sâmbătă, dar totul a fost contramandat deoarece capela se află în renovare.

Joi după-amiază Stela Popescu a fost găsită fără viaţă în locuinţa sa, după ce suferise cu ore bune înainte un accident vascular cerebral, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului nu a putut decât să constate decesul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-25

TAGURI: steal popescu, corp neinsufletit, teatru de revista, cernica, inmormantare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
Random imageUltimele stiri


loading...