2018-12-13 16:20


Schimbarea lui Şoric nu a calmat spiritele în Piatra Neamț

 |  16:06
Schimbarea lui Şoric nu a calmat spiritele în Piatra Neamț

Vineri seară, poliţia din Piatra Neamţ a fost în alertă după ce, aproape simultan au izbucnit două scandaluri de stradă între mai multe persoane. Primul a avut la bază o datorie între două persoane iar al doilea de la o mamă care i-a dat o palmă unei ţigăncuşe fiindcă îi lovise copilul. Pentru calmarea spirietelor a fost nevoie de forţe suplimentare de poliţie şi de la jandarmerie.

Primul scandal a avut loc la ora 19.30 pe strada Muncii între două grupuri de persoane. Motivul ar fi fost o datorie neachitată. La încăierare au participat 11 indivizi. Scandalul s-a lăsat cu răniţi în amble tabere beligerante. Membrii celor două găşti au fost transportaţi întâi la spital pentru îngrijiri medicale şi apoi la poliţie pentru audieri. Victimă a răfuielii a căzut şi un autoturism al unuia dintre membrii celeilalte grupări. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de

lovire sau alte violenţe si distrugere.

Celălalt scandal a izbucnit la ora 20.30. Patru victime au ajuns la spital cu răni provocate prin lovire şi tăiere, după ce mai mulţi inşi din două tabere, una de români iar alta de ţigani s-au încăierat. Două persoane sunt cercetate penal. Tensiunile mocnite dintre cele două etnii din cartierul Speranţa al oraşului Piatra Neamţ au degenerat într-o încăierare de stradă, în urma căreia patru persoane au fost transportate cu salvarea la Spitalul Judeţean. „Au fost aduse cu ambulanţa patru victime ale unei agresiuni. Două dintre ele au prezentat plăgi tăiate la nivelul scalpului, iar celelalte victime traumatisme cranio-faciale şi contuzie de piramidă nazală“, a precizat Daniela Gonţariu, medic de la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Neamţ.

Pentru despărţirea taberelor a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor mascaţi. Scandalul a început după ce o româncă în vârstă de 28 de ani a lovit o fetiţă ţigancă în vârstă de nouă ani, pe motiv că aceasta din urmă i-ar fi bătut nepoata. Fetiţa s-a dus plângând acasă, de unde s-a întors cu bunica şi un tânăr în vârstă de 17 ani şi au snopit-o în bătaie pe femeia de 28 de ani. Pe străzi au ieşit circa 40 de români şi 60 de ţigani, iar pentru ca situaţia să nu degenereze a fost nevoie de prezenţa poliţiştilor mascaţi de la Serviciului de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă, a mai multor patrule de siguranţă şi ordine publică de la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ şi a poliţiştilor locali.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-02-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SILE
07 Aug 2011

Putin cam aiurea articolul. Cine e acum seful politiei? el trebuia asaltat de jurnalisti.De Soric trebuia pomenit doar in treacat, cu ce se ocupa acum. Iesiti bre o data din faza jurnalistii lu' peshte! O zi buna !
Random imageUltimele stiri


loading...