2017-01-19 13:41

EVENIMENT


Şcoli închise în 11 judeţe şi Bucureşti, pe 7 şi 8 februarie

 |  18:32
Şcoli închise în 11 judeţe şi Bucureşti, pe 7 şi 8 februarie

Din cauza vremii capricioase ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a luat decizia de a suspenda activităţile didactice în zilele de 7 şi 8 februarie în Botoşani, Brăila, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Olt, Tulcea, Vaslui, Vrancea, precum şi municipiul Bucureşti. În celelalte judeţe, inspectoratele şcolare vor monitoriza atent situaţia.

“Am analizat raportările de dimineaţă ale tuturor inspectoratelor judeţene care ridicau probleme cu privire la desfăşurarea procesului de învăţământ în condiţii de normalitate şi am apreciat că orele trebuie suspendate acolo unde procentul de elevi pentru care mi se propunea suspendarea cursurilor este de sută la sută sau 90 la sută. Trebuie să fie o măsură unitară la nivelul judeţului respective”, a declarat luni, secretarul de stat pentru învăţământ preuniversitar din cadrul MECTS, Oana Badea.

Mai mult, numărul de telverde pentru clasa pregătitoare 0.800.816.ABC (unde ABC reprezintă indicativul telefonic al judeţului) se pune la dispoziţia părinţilor pentru aflarea în timp real a situaţiei unităţii de învăţământ a şcolilor în care învaţă copiii lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: Activitate_didactica_suspendata, probleme, februarieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image