2016-12-09 17:42

EVENIMENT


Primarul şi prefectul Braşovului sunt cercetaţi de DNA

 |  14:47
Primarul şi prefectul Braşovului sunt cercetaţi de DNA

După modelul de la Cluj, scandalurile de corupţie iau amploare şi la Braşov. Prefectul judeţului Braşov, Ion Gonţea şi primarul municipiului Braşov, Gheorghe Scripcaru ar putea fi cercetaţi pentru abuz în serviciu şi complicitate la luare de mită, într-un dosar disjuns din cel prin care fostul şef al OPC Braşov, Ionel Spătaru a fost trimis în judecată de procurorii DNA.

De altfel, în data de 26 octombrie cei doi au fost audiaţi la sediul DNA din bucureşti, în calitate de martori, în dosarul lui Spătaru. Scripcaru a confirmat că a fost, luna trecută, la DNA, unde le-a răspuns procurorilor la întrebările legate de acest dosar, dar a precizat din punctul său de vedere, nu are nici o legătură cu faptele pentru care procurorii anticorupţie l-au trimis în judecată pe fostul director OPC, Ionel Spătaru şi că nu îşi dă seama de ce numele său apare în acest dosar.

Reamintim că fostul şef al OPC Braşov, Ionel Spătaru a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie  în data de 4 noiembrie, sub acuzaţia de luare de mită, după ce ar fi cerut 300.000 de lei pentru a revoca decizia de închidere a unei firme pentru cinci luni. Pe data de 12 octombrie 2011, Spătaru a primit de la cel care l-a denunţat 60.000 de euro, în două tranşe, fiind prins în flagrant de procurori. Fostul şef al OPC Braşov a fost arestat preventiv, prin decizia Tribunalului Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-30

TAGURI: scripcaru, gontea, spataruComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

UN OM
18 Noi 2011

Sa ne spuna Pitiicul si I.Consinzeana,citi bani au aruncat pe Jud.Brasov?Bani multi pe la pirtii,patinoare,sali de sport si altele,iar prin diferiti interpusi si-au tras partea leului.Sa vedem daca DNA.,v-a avea pueterea sa ramina independenta si sa-si faca treaba legal.
CARMEN
19 Noi 2011

primarul care este un gunoi , un mizerabil, la el numai b...conteaza , nu se mai satura.
GELU
20 Noi 2011

UITATI CE FATA ARE ACEST OM, ASTA SPUNE MULTE...
IOAN
20 Noi 2011

cum si-a dobandit averea acest analfabet-specialist in fisuri anale ,avand in vedere ca la revolutie era muncitor necalificat la HIDROMECANICA?-VEZI patinoarul ,amenajarile stradale si ,mai ales ,afacerile cu VECTRA !!!!!!!!!!!!!!!VAI DE ALEGATORII ACESTUI AFACERIST FARA PIC DE RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adauga un comentariu

Random image