2016-10-22 22:51

EVENIMENT


Se întâmplă în România: Mercedes contra proteză dentară

 |  13:05
Se întâmplă în România: Mercedes contra proteză dentară

Criza mondială a afectat şi încă afectează din plin ţara noastră, iar lipsa banilor sau doar cea de lichidităţi, l-au obligat pe un român să-şi plătească lucrarea dentară în natură, şi mai precis cu un autoturism marca Mercedes. 

După ce a primit inedita ofertă, doctorul stomatolog Dan Merişca, din municipiul Arad, şi-a făcut socotelile şi a acceptat să execute lucrare dentară. Mai mult, un coleg de-al stomatologul, vecin de cabinet cu acesta, s-a oferit să efectueze lucrări dentare  în schimbul executării unor lucrări de construcţii.

“Am fost oarecum surprins să primesc din partea unui pacient căruia trebuie să îi fac o reabilitare proteică pentru maxilar şi mandibulă, cu ajutorul a două proteze fixe metalo-ceramice, sau altfel spus, mai pe româneşte, să îi pun toată dantura din porţelan, solicitarea ca, în contrapartidă, să accept un autoturism Mercedes A 140 Elegance. După ce mi-a trecut surpriza şi mi-am făcut socotelile, am acceptat”, a declarat miercuri, pentru Agerpres, dr. Dan Merişca, care a mai adăugat: “În contextul crizei economice, noi medicii stomatologi suntem puşi în situaţia de a accepta şi astfel de trocuri. Mai în glumă, mai în serios, având în vedere şi temperaturile de afară, vom ajunge poate să punem o plombă, în schimbul unui litru de ţuică”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-08

TAGURI: Romania, arad, stomatologie, mercedes, protezăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Arad. Pastor de 70 ani, suspectat că ar fi hărţuit două fete minore Un pastor de 70 de ani din Arad este suspectat că ar fi hărţuit două fete în vârstă de 9... 13 Oct 2016 | (0)
ARMENIA – ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ ORA 19.00, TVR ŞI TVR HD. Să ne rugăm acum pentru naţională... În urmă cu zece zile, Christoph Daum i-a sfătuit ironic pe steliştii şi astralii de... 06 Oct 2016 | (0)