2017-01-24 23:24


Se întâmplă în România: Mercedes contra proteză dentară

 |  13:05
Se întâmplă în România: Mercedes contra proteză dentară

Criza mondială a afectat şi încă afectează din plin ţara noastră, iar lipsa banilor sau doar cea de lichidităţi, l-au obligat pe un român să-şi plătească lucrarea dentară în natură, şi mai precis cu un autoturism marca Mercedes. 

După ce a primit inedita ofertă, doctorul stomatolog Dan Merişca, din municipiul Arad, şi-a făcut socotelile şi a acceptat să execute lucrare dentară. Mai mult, un coleg de-al stomatologul, vecin de cabinet cu acesta, s-a oferit să efectueze lucrări dentare  în schimbul executării unor lucrări de construcţii.

“Am fost oarecum surprins să primesc din partea unui pacient căruia trebuie să îi fac o reabilitare proteică pentru maxilar şi mandibulă, cu ajutorul a două proteze fixe metalo-ceramice, sau altfel spus, mai pe româneşte, să îi pun toată dantura din porţelan, solicitarea ca, în contrapartidă, să accept un autoturism Mercedes A 140 Elegance. După ce mi-a trecut surpriza şi mi-am făcut socotelile, am acceptat”, a declarat miercuri, pentru Agerpres, dr. Dan Merişca, care a mai adăugat: “În contextul crizei economice, noi medicii stomatologi suntem puşi în situaţia de a accepta şi astfel de trocuri. Mai în glumă, mai în serios, având în vedere şi temperaturile de afară, vom ajunge poate să punem o plombă, în schimbul unui litru de ţuică”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-08

TAGURI: Romania, arad, stomatologie, mercedes, protezăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image