2017-01-23 08:41


UPDATE. Se sparge buba corupţiei din lumea revoluţionarilor

 |  13:36

UPDATE, ora 15.51. Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu l-a eliberat luni din funcţia de secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor pe George Costin, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu. George Costin a fost reţinut luni de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Piteşti.

În cursul zilei de luni au fost efectuate şi unele percheziţii, inclusiv la sediul organizaţiei revoluţionarilor din municipiul Câmpulung Muscel. La sediul DNA Piteşti au fost aduse mai multe documente, precum şi o persoană care urmează să fie audiată în acelaşi dosar.

Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor, George Costin, a fost adus de poliţişti, după-amiază, la sediul DNA din Piteşti, unde este audiat în cazul unor acuzaţii privind infracţiunea de luare de mită.

Potrivit unor surse din rândul revoluţionarilor, în urmă cu o săptămână, aproximativ 80 de persoane din judeţul Teleorman s-au prezentat la sediul DNA- Serviciul Teritorial Piteşti din jud. Teleorman , pentru a depune plângeri împotriva lui George Costin, Nicolae Bănuţoiu, Nora Miskowski, Teodor Mărieş și Iulia Stark. Aceştia au depus plângeri pentru că le-au solicitat revoluţionarilor îndreptăţiţi a obţine Certificatul de revoluţionar, câte 5000 de euro, mai susţin sursele.

De asemenea, revoluţionarilor care nu au avut sumele solicitate li s-au impus încheierea unor procuri speciale pe bunurile imobiliare aflate în proprietate. Milţi dintre ei au făcut împrumuturi bancare în vederea achitării banilor ceruţi.Ivan Lincu din Alexandria, unul dintre revoluţionariicare s-a autodenunţat a adus, se pare, şi probe materiale care să ateste cele declarate în faţa procurorilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-14

TAGURI: teodor maries, iulia stark, revolutionari, bubaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

IULIAN
27 Feb 2012

E foarte bine ca DNA a actionat si sper ca n-a facut-o la ordin politic, ci prin autosesizarea sau sesizarea procurorilor. Cred insa ca DNA nu va demonstra nimic, fiindca George Costin a incheiat abil niste contracte. Rezultatul, prin ceea ce va ramane in memoria opiniei publice, va fi discreditarea revolutionarilor, care au deja doi reprezentanti sub arest. Este un succes politic al fostilor lideri UTC si PCR care conduc Romania. A fost incununat cu succes primul pas in discreditarea participantilor la Revolutia din 1989: desfiintarea morala. Spre deosebire de Boc, MRT nu va mai numi secretar de stat la SSPR un ins suspect de invarteli cu certificatele, ci unul care va desfiinta tehnic gruparile revolutionarilor din 1989, acesta fiind al doilea pas.
ION FLUERAS
28 Feb 2012

Urmeaza si ceilalti din conducerea SSPR ex, Ilie Dragulin, fost capitan CI , adj lui George Costin, Preda Valentin,Director in SSPR de 22 de ani care a facut Rev. in doua locuri diferite,IN ACELASI TIMP, Musa Marian, cureau de trasmisie catre Comosia Guvernamentala.Credeti ca pe degeaba?De ce lucrurile acestea, comunicate Comisiei Parlamenatre,Respectiv personal, Senatorului Liberal Raymond Luca, nu au fost luate in considerare?Pentru ca sunt mana-n-mana.I-am facut plangere penala insusi Senatorului in cauza inca din 2o1o,plangere care s-a pierdut la Sectia I-a Politie.Cat vom mai rabda sa fim batjocoriti?

Adauga un comentariu

Random image