2019-02-21 18:51


Sebi Ghiță REVINE: Ce mesaje îi trimitea Laura Codruța Kovesi

 |  22:14
Sebi Ghiță REVINE: Ce mesaje îi trimitea Laura Codruța Kovesi

Seria dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă continuă. România TV prezintă cum comunica direct Sebastian Ghiţă şi cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi în dosarul Realitatea. "Niciodată nu am fost implicat într-o astfel de întâmplare. Nici despre şantaj, nici de ameninţări", se arată într-unul din mailurile lui Sebastian Ghiţă către şefa DNA. "Am auzit o bârfă că ai mai fi depus plângeri pentru şantaj. Dacă ştii ceva te rog să ne dai detalii", se arată în răspunsul de pe adresa cucuveaumov@gmail.com.

 "SOV a avut mai multe discuţii cu mine. Unele cred că există. Discuţiile par prietenoase pentru că SOV încerca să obţină cedări din partea mea. Încerca să mă păcălească. Dacă acceptam propunerile lui, pierdeam banii. Era nesincer.

Ex: dacă acceptam să primesc banii de la el, putea spune că nu-mi mai respect contractul.

Ex: dacă acceptam propunerea cu money channel putea să mute emisia realitatea tv

Ex: a cerut situaţii financiare despre publila tv pentru a o vinde, aceasta fiind sub contract de management.

Acestea sunt şi dovezi că între Vântu şi Ghiţă nu există nicio înţelegere. Vântu se preface. Sigur că tonul lui Vântu era calm atunci când ştia că se înregistrează. Pe celelalte înregistrări ameninţă tot timpul. Şi mereu cere ca eu să lucrez pentru el. Eu nu am cedat la discuţiile cu el. Aşa au început conflictele. După ce m-a ameninţat, m-am speriat şi când mi-a cerut bani am cedat. Deci el m-a presat pana la interventiac cu forta si pana la amenintari. Doar dupa amenintari am cedat si am acceptat să plătesc. Ne mai gândim mâine", scria Ghiţă.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă dezvăluie la România TVscenariul din spatele dosarului Realitatea, în urma căruia fostul mogul SOV a ajuns în spatele gratiilor.

Omul de afaceri  a susţinut că dosarul Realitatea Media a fost "măsluit" şi că Laura Codruţa Kovesi l-a contactat "pentru a distruge Realitatea TV, dorind să folosească acest post de televiziune pentru sistem". El a mai susţinut că actualul procuror-şef al DNA ar fi făcut presiuni asupra sa pentru a veni cu "denunţuri şi date pe care să le interpreteze, dorind să facă un dosar mare care să o împingă spre vârful Ministerului Public".

"Am sa va prezint felul in care aceste dosare sunt masluite dupa modelul brevetat de Laura Codruţa Kovesi în celebrul dosar Realitatea. O sa vedeti felul in care Kovesi a vrut sa distruga Realitatea tv.

Kovesi m-a abordat in cladirea SRI numita K2, unde stateam impreuna la masa si mi-a spus ca ascultându-l pe Vîntu si-a dat seama ca nu mai are finantare pentru Realitatea. A văzut cat de vulnerabil este Vantu si stia că va accepta intr-un fel sa primeasca finantare si sa cedeze Realitatea tv. Am acceptat acest lucru. Dansa s-a gândit ca va putea sa-l doboara si sa-l scoata din joc mult mai repede, iar probabil Realitatea tv să devină o televiziune supusa ce va da stiri pozitive la adresa mai marilor zilei, dar lucrul acesta nu s-a intamplat.” transmite Romaniatv.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

GALERIE MEDIATAGURI: ghita, mailuri, kovesi, realitatea, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NAE COOL
08 Feb 2017

Ce dovezi are Ghiță ?
VARTES N
08 Feb 2017

Dovezi clare are De ce intrebi ITI PLACE CE FACE PLAGIATOAREA ?PENTRU ASTA AU IESIT ACEI TINERI IN STRADA SI INCA MAI IES CA SA SE ACOPERA NISTE PORCARII SI MARSAVII PENTRU A APARA UN HOMALAU VANZATOR DE COPII PENTRU ORGANE SI HOT DE CASE SI CATE INCA MAI ARE SI VOR FI DEZVALUITE
FROICU SAVEL
08 Feb 2017

VA tremura curu de ce va mai dezvalui ghita asa i Ghita este singurul adevarat barbat curajos datorita lui s a zguduit binomul din temelii Vreti sa o scoateti curata pe plagiatoare ?Degeaba asa va ramane in mentalul colectiv :unealta in mana lui iohaniss ca sa inchida in puscarii adversarii politici Lumea nu este proasta tara nu este proasta!
SOCIALISTUL
10 Feb 2017

Bai domnul Savel ,chiar crezi in ce spune excrocul de Ghita ? Asta daca nu il speria binomul si nu fugea ca un ADEVARAT BARBAT cum ii spui tu facea pe el de frica . Ia spune-mi si mie al cui adversar politic a fost el ? A facut vreo data politica ? Asta a facut un singur lucru : A FURAT.
NAUMESCU FLORIN
11 Feb 2017

Daca nu ar fi adevarat ce spune nu ar fi fost inlocuit Coldea GHita acesta daca nu fugea era dat pe lista neagra precum C Marta sau cel de la hexifarma IN PRIVINTA POLITICII SE STIE CE A ZIS DE LIBERALI """sunteti niste putori vocale"Si cred ca asa este El a fost un adevarat barbat Uite nicusor dan este in dificultate si ce a facut s a dat bine pe langa procurorul general in loc safie barbat este o muiera cu sindromul Down
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...