2017-01-23 00:36


Sechestru pe casele lui Relu Fenechiu

 |  19:24
Sechestru pe casele lui Relu Fenechiu

Deputatul PNL Relu Fenechiu a fost audiat, ieri, de procurorii DNA în dosarul „Transformatorul”, în care a fost pus sub învinuire în octombrie 2008 pentru complicitate la abuz în serviciu.

La ieşirea de la DNA, parlamentarul liberal a declarat că a venit să vadă ce se întâmplă cu dosarele în care este vehiculat numele său şi că nu este începută urmărirea penală împotriva sa. „Nu mă tem de ceva anume, dar toată lumea vorbeşte despre dosarele mele. Vreau şi eu să ştiu ceva despre ele şi nu mi se spune nimic. Nu am NUP-uri, nu am începeri, nu am nimic. Sunt acolo (dosarele - n.r.)”, a spus Fenechiu. Cu toate acestea, procurorii au decis să pună sechestru asigurător pe trei imobile aparţinând vicepreşedintelui PNL.

Relu Fenechiu este acuzat în dosarul „Transformatorul” că a vândut, în perioada 2002-2004, prin firmele pe care le deţine către Electrica Moldova, mai multe dispozitive electrice, printre care şi transformatoare de mare tensiune, care erau uzate, însă în acte figurau ca fiind noi. Astfel a fost creat un prejudiciu de 1,6 milioane de euro.

În acest caz mai sunt cercetate şi alte persoane, printre care fostul ministru liberal al educaţiei Cristian Adomniţei, pentru complicitate la abuz în serviciu, şi mai mulţi foşti directori de la Electrica Moldova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-25

TAGURI: relu fenechiu, audiat, dna, transformatorulComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image