2017-01-19 10:49

EVENIMENT


Secretarul unei filiale AVP găsit împuşcat în faţă la o partidă de mistreţi, în judeţul Buzău

 |  19:56
Secretarul unei filiale AVP găsit împuşcat în faţă la o partidă de mistreţi, în judeţul Buzău

Secretarulfilialei din Pătârlagele a Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor din judeţulBuzău, Pompiliu Neacşu, a fost găsit împuşcat sâmbătă seară pe un fond devânătoare din localitatea buzoiană Nehoiu.

Potrivitreprezentanţilor Poliţiei Judeţene Buzău, vânătorul a fost găsit împuşcat înfaţă, în zona cunoscută sub numele de Valea Rea. Bărbatul participa împreună cu15 colegi la o vânătoare autorizată. Împreună cu alţi 14 vânători şi patrugonaci, Pompiliu Neacşu a pornit la orele amiezii pe urmele mistreţilor prinpădurile din nordul judeţului Buzău. Ei au format linia de tragere înapropierea unui cătun de la hotarul oraşelor Pătârlagele şi Nehoiu. Vânătoriis-au poziţionat de-a lungul unui drum forestier,la o distanţă de circa 20-30de metri unul faţă de altul, pentru a prinde în bătaia puştii animalelefugărite de gonaci. După ce au tras mai multe focuri de armă, au observat lafinal că lipseşte unul dintre ei. L-au căutat şi l-au găsit zăcând pe margineadrumului, cu sânge pe faţă, chiar pe Pompiliu Neacşu, cel care pregătisepartida de vânătoare. La mică distanţă era un porc mistreţ mort. Vânătorii careîl cunoşteau pe bărbat au declarat anchetatorilor că este puţin probabil caomul să se fi autoaccidentat, întrucât îşi cunoştea bine arma şi avea o vastăexperienţă în această activitate.

Pânăîn prezent, poliţiştii nu au formulat nici o ipoteză a modului în care s-aprodus accidentul, anchetatorii luând în calcul toate variantele. De asemenea,poliţiştii au ridicat toate armele participanţilor la vânătoare, pentru a fiverificate şi expertizate. Astfel, se ia în calcul varianta ca bărbatul să sefi autoaccidentat, însă nu exclud nici ipoteza ca acesta să fi fost împuşcat deunul dintre vânători, lucru care va fi stabilit după analizarea armelor. AgentulAmalia Vlădescu, de la Biroul de Presă al Poliţiei Judeţene Buzău, a precizatcă bărbatul era organizatorul partidei de vânătoare. Pompiliu Neacşu eracăsătorit şi avea doi copii, un băiat, student la Bucureşti, şi o fată, elevăla un liceu din Buzău.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LAURA CRISTINA
06 Feb 2011

Mai.....mai bine nu vorbi ti decat sa spuneti minci uni.Baiat student la bucu resti?fata eleva la patar lagele?

Adauga un comentariu

Random image