2017-01-22 20:29


Secretul banilor europeni la Spitalul Ilfov

 |  18:11
Secretul banilor europeni la Spitalul Ilfov

Cotidianul „Puterea” publica, în urmă cu o săptămână, articolul „Analize care nu există” prin care informa opinia publică despre fapte dubioase comise de angajaţii Spitalului Judeţean Ilfov. Articolul a stârnit numeroase reacţii şi comentarii din partea acelora care, cel mai probabil, nu sunt străni de „matrapazlâcurile” actualului manager al spitalului, PSD-istul Eduard Armeanu.

De când e la conducerea spitalului, Eduard Armeanu, managerulul Spitalului Judeţean Ilfov, „s-a gândit” să folosească o parte din fonduri pentru un sistem electonic de amprentare a angajaţilor (la care au fost nevoiţi să renunţe la scurt timp), ori pentru o barieră electronică.

Pentru a verifica şi a intra în posesia informaţiilor cu caracter public, în baza prevederilor Legii 544/2001, am adresat, în urma apariţiei articolului de săptămâna trecută, atât conducerii Consiliului Judeţean Ilfov, ordonatorul de credit, cât şi conducerii spitalului, două întrebări. Şi anume: Ce proiecte şi investiţii cu şi din fonduri europene au fost derulate ori implementate de Spitalul Judeţean Ilfov? Iar doi: Ce proiecte şi investiţii cu şi din fonduri europene vor fi derulate ori implementate de Spitalul Judeţean Ilfov anul acesta? Încă aşteptăm un răspuns.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: mafia, sanatate, spitalul judetean ilfov, bani, fonduri europene, eduard armeanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image