2019-05-21 15:53


Sectorul 4 al Capitalei: banii plătiți de bucureșteni sub formă de taxe, gestionați de oamenii Clanului Sportivilor. Primarul Băluță tace

 |  11:08
Sectorul 4 al Capitalei: banii plătiți de bucureșteni sub formă de taxe, gestionați de oamenii Clanului Sportivilor. Primarul Băluță tace

O ancheta publicată pe tolo.ro arată cum banii din vistieria Primăriei Sectorului 4 sunt administrați de oameni apropiați Clanului Sportivilor. Aproximativ 620 de milioane de lei este bugetul pe 2018 al Primăriei Sectorului 4, spune directorul economic al Primăriei Sectorului 4 al Capitalei, George Cioclea, pentru Radio România Actualități. Cioclea se ocupă de acest buget uriaș, echivalentul a aproape 140 de milioane de euro în fiecare an. Ca director executiv al direcției economice, George Cioclea este, prin organigramă, subordonat direct primarului Daniel Băluță. Cioclea, omul de casă al Clanului Sportivilor este unul dintre inițiatorii taxei de gunoi care s-a triplat în Sectorul 4.

În iarna lui 2005-2006, Cioclea era fișat de SRI, poliție și DIICOT drept unul dintre protectorii rețelei de mafioți chinezi de la restaurantul ”Shanghai”. O minoră, adusă din Baia Mare de către chinezi, îl recunoștea la DIICOT ”În fotografia de la poziția numărul 5”. Telefonul comisarului plinuț, atunci în vîrstă de 29 de ani, era ascultat prin mandat judecătoresc. El a ajuns azi să ruleze un buget comparabil cu cel realizat în România de următoarele companii: Praktiker, Bricostore, OMV, Terapia, Ericsson, Toyota, Nestle, Siemens, potrivit tolo.ro. 

Cioclea conduce 30 de angajați. Construiește și apoi supraveghează bugetul pentru cei 325.000 de locuitori ai Sectorului 4. ”Bugetul întocmit de Cioclea, semnat de Băluță și apoi ajuns în Consiliul Local distribuie sume tot mai importante către ADP Sector 4”, spune o sursă din primărie pentru tolo.ro. La Administrația Domeniului Public Sector 4 șef este Marian Goleac, aflat în relații cordiale cu George Cioclea.

Una dintre ideile cuplului Cioclea – Goleac a fost mărirea taxei de salubrizare. ”Din noua taxă de salubrizare, aplicabilă din 2018, se vor strânge 25 de milioane de lei”, a apărat Cioclea mărirea taxei de salubrizare, la Radio România.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, nu a avut nicio reacție până la ora publicării acestei știri. 

Sursa foto: tolo.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-21

TAGURI: sector 4, bucuresti, clanul sportivilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


șI OTORITățILE CE FAC?!
21 Mar 2018

dorm?! Rareș Bogdan a urlat la Realitatea CUM DE E POSIBIL SĂ FIM CONDUȘI DE MAFIOȚI, PENALI?! Uite ce fac penalii! Alți primari de sector, nici nu percep taxa de gunoi și, au băgat pe aceeași chitanță și taxa de gunoi; anul trecut, nu ți se dădea voie să-ți plătești impozitul/casă, fără să faci dovada că ai plătit taxa de gunoi și/sau eventualele amenzi! UNDE DRACU S-A MAI POMENIT AȘA-CEVA?! Ce-are sula cu prefectura?!? Cine stabilește porcăriile astea? De ce primarii altor sectoare, nici nu percep taxa/gunoi iar animalul penal de la S.4...NU NUMAI CĂ O PERCEPE (ceea ce-i normal...) DAR O DUBLEAZĂ/TRIPLEAZĂ! Cine îi dă voie să facă așa-ceva? Nu există limită? Proasta aia de Firea, ce morții mă-sii face/zice?!
ANONIM
21 Mar 2018

pai GUNOAIELE SI CIOCLI SUNT INTERESATI NUMAI DE TAXA DE GUNOI BINE CA NU-I VEDE NIMENI BAGA IN SHIMB LA PUSCARIE O BABA CARE A DAT MITA O GAINA SI CATEVA OUA.... SI PE ANI BUNI ..ASTA E JUSTITIA DIN ROMANIA MANCA-I-AR CANCERU PE TOTI PANA LA A SAPTEA GENERATIE
ANONIM
21 Mar 2018

SI UITE ASA UN PORC SI O PARASUTA TRAIESC REGESTE PE BANIIFRAIERILOR AMARATI
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Mar 2018

foarte bine....asta inseamna "democratia originala"...asta si-au dorit cei care au votat asemenea gunoaie la primarie,sa plateasca taxa de BORDEL impreuna cu gunoiul
MITICA GOARNA
21 Mar 2018

DNA SA VINA SA II IA ?
LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri


STARBAG