2019-04-20 11:33


Ședință de Guvern prezidată de Iohannis. DETALII de ultim moment

 |  15:25
Ședință de Guvern prezidată de Iohannis. DETALII de ultim moment

Președintele Klaus Iohannis a sosit la Guvern. Înaintea lui, cu câteva minute, au sosit și mai mulți dintre miniștri, inclusiv Eugen Teodorovici, care a fost la Parlament și a vorbit cu Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Klaus Iohannis discută cu premierul Viorica Dăncilă în biroul acesteia, înainte de a începe ședința de guvern.

„Dacă dl. președinte va veni, vom face exact ceea ce prevede Constituția României”, declarase anterior premierul Viorica Dăncilă, la Parlament, unde fusese la moțiunea de cenzură. Ea a fost  întrebată de jurnaliști despre eventuala prezentă, anunțată public în ajun, a președintelui Klaus Iohannis la ședința de guvern. Viorica Dăncilă a precizat că nu a fost contactată personal de șeful statului pentru a o anunța despre prezența sa la ședința de guvern.

În ceea ce privește OUG pe amnistie și grațiere, Viorica Dăncilă a negat din nou că ar avea pe masa de lucru așa ceva și a reafirmat, pe de altă parte, că România este pregătită pentru preluarea președinției Consiliului UE.

În schimb, premierul Viorica Dăncilă le-a confirmat jurnaliștilor că ordonanța pe fiscalitate va intra chiar joi pe ordinea de zi a ședinței de guvern, dacă va avea avizul CES.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-20

GALERIE MEDIA


TAGURI: iohannis, sedinta de guvern, ministri, dancila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Dec 2018

Oare a fost informat că azi este ignatul ?? Si de aceea s.a dus la guvern ??? Chiar Sterpul asta nu stie ca la guvern nu este abator ??? Spp .ul si iubitul lui pahonțu l.au trimis gresit la guvern.....MUIE MULTA sterpule !!!!
ANNIE
30 Ian 2019

Ofrecemos préstamos privados, comerciales y personales con tasas de interés anuales mínimas tan bajas como del 3% en un período de amortización de 1 año a 50 años a cualquier parte del mundo. Otorgamos préstamos dentro del rango de $ 5,000.00 dólares estadounidenses a $ 50,000,000 dólares estadounidenses. Nuestros préstamos están bien asegurados, por lo que nuestra prioridad es la máxima seguridad. ¿Está perdiendo el sueño por las noches y se preocupa de cómo obtener un prestamista de préstamos legítimos? ¿Se está mordiendo las uñas de forma rápida? En lugar de golpearte a ti mismo, comunícate con GOLDEN LOAN FIRM (Servicios de Préstamos) ahora, especialistas en préstamos que ayudan a detener el historial de crédito malo, para descubrir una solución ganadora que es Nuestra Misión. Las personas interesadas deben contactarme por correo electrónico: Nombre del prestamista: Sr.: Martin Reed Correo electrónico del prestamista: goldenloancompany3523@gmail.com
Random imageUltimele stiri


STARBAG