2017-01-16 23:49

EVENIMENT


Sediul din Modrogan s-a transformat sâmbătă în spital. Tinerii PDL au vrut să doneze sânge, dar n-au putut pe motiv că băuseră alcool

 |  19:42
Sediul din Modrogan s-a transformat sâmbătă în spital. Tinerii PDL au vrut să doneze sânge, dar n-au putut pe motiv că băuseră alcool

Reprezentanţiai Partidului Democrat Liberal, zona de tineret, au luat cu asalt sâmbătăsediul din Aleea Modrogan la o chemare a partidului. “Donează sânge. Salveazăvieţi” – este denumirea ultimei iniţiative politice a PDL. E vorba, de fapt, despreo campanie organizată de OTPDL, care a descoperit că din 1990 încoace spitaleledin România au o problemă cu donarea de sânge.

Cutoate că la inaugurarea campaniei erau aşteptaţi aproximativ 160 departicipanţi, aşa cum se anunţa cu o zi înainte, sâmbătă, în curtea dinModrogan s-au strâns puţin peste 70 de tineri membri PDL. Mulţi dintre aceştiaînsă nu au reuşit să îşi atingă scopul, deoarece nu îndeplineau toatecondiţiile impuse de cadrele medicale. Motiv pentru care, la final, au existatdoar 30 de donatori.

Campaniaa început sâmbătă dimineaţa şi a transformat sediul PDL într-un spitalimprovizat, unde sălile de conferinţe şi birourile au fost special amenajate însaloane pentru donatori. Tinerii democrat-liberali trebuiau să parcurgă treietape pentru a ajunge într-un final pe paturile din sala de conferinţe aPDLpentru a dona sânge. În primul rand, trebuiau să se înregistreze, apoile era verificată hemoglobina, iar ultima etapă consta într-un scurt consult decătre medici şi asistente. La acest ultim test au picat însă mare parte dintreei, pentru că nu îndeplineau condiţiile necesare unui donator. Mulţi dintre eierau ori răciţi, ori nu aveau greutatea necesară şi tensiunea potrivită. Câţivadintre ei au fost însă respinşi deoarece consumaseră alcool în ultimele 24 deore. Cât timp aşteptau pentru a intra la probele preliminare donării, tineriidemocrat-liberali stăteau la poveşti în curtea interioară a sediului, comentândsemnarea protocolului dintre PSD şi PRM Ilfov. Tinerii donatori care au reuşitsă treacă cu brio toate cele trei teste au primit anumite stimulente în formădereduceri la transportul în comun şi bonuri alimentare, însă acestea vorfi colectate deOrganizaţie şidonate mai departe persoanelornevoiaşe. Acţiunea de sâmbătă a tinerilor pedelişti se va repeta din trei întrei luni, iar participanţii speră că exemplul lor nu va rămâne fără ecou şi vaatrage cât mai mulţi bucureşteni în această campanie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VLAD
21 Feb 2011

O zicala franceza spune : "tel maître, tel valet" adica, asa cum este stap anul este si sluga. Zical a respectiva se aplica fo arte bine tinerilor PDL-i sti care urmeaza drumul c alauzitor al celui care a fost si este securistul comunist Basescu. Normal ca nu au ce invata mai mu lt de la un infractor de drept comun si de la un b isnitar care inainte de r evolutie striga pe strazi le din Constanta "ia ciun ga neamule !"

Adauga un comentariu

Random image