2018-12-15 21:04


Şefii FRF se reunesc de azi la DNA

 |  19:36
Şefii FRF se reunesc de azi la DNA

În această dimineaţă, membrii Biroului Executiv al FRF care au votat pe 20 iulie dezafilierea Universităţii Craiova vor fi audiaţi la DNA pentru a da explicaţii. Marius Stan şi Marian Pălărie, care s-au abţinut în acea şedinţă, sunt şi ei printre cei urmăriţi penal.

Octavian Goga, Marius Stan, Cornel Şfaiţer, Marian Rusen, Ştefan Stana, Cristian Bobar, Paul Costaş şi Marian Pălărie au primit citaţii din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, urmând ca începând cu ora 9.00, fiecare să ajungă pentru a oferi declaraţii în faţa procurorilor. Până aseară, se ştia că Bobar de la Reşiţa ar fi aşteptat în jurul orei 10.30, urmând  ca la intervale de o oră să apară Rusen de la Juventus Bucureşti şi Şfaiţer de la FC Botoşani. Interesant este că Marius Stan şi Marian Pălărie sunt audiaţi şi ei tot în calitate de urmăriţi penal, deşi atunci s-au abţinut pentru “moralitatea publicului din Craiova”.

Joi dimineaţă, procurorii anticorupţie îl aşteaptă pe vicepreşedintele FRF şi totodată şef al LPF, Dumitru Dragomir, iar vineri este aşteptat şi preşedintele de la Casa Fotbalului, Mircea Sandu. Sâmbătă vor fi ultimii audiaţi, Vasile Avram şi Sorin Ţerbea, care au votat pentru data respectivă, dar acum se află în arest pentru alte fapte de corupţie. Juristul FRF, acuzat de olteni că ar fi unul dintre principalii vinovaţi, nu a primit momentan citaţie. “Nici nu ştim exact care sunt acuzaţiile, n-avem idee despre ce au reproşat cei de la Craiova”, s-au plâns oficialii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...