2018-10-18 14:45


Şeful DGA Prahova, Constantin Ispas, ARESTAT. Ofiţerul BCCO, Emanuel Saghel, pus sub CONTROL JUDICIAR

 |  08:31
Şeful DGA Prahova, Constantin Ispas, ARESTAT. Ofiţerul BCCO, Emanuel Saghel, pus sub CONTROL JUDICIAR

Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Prahova, Constantin Ispas a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei decizii a Tribunalului Prahova. Instanţa a decis totodată ca ofiţerul BCCO Emanuel Saghel să fie cercetat sub control judiciar, transmite Mediafax.

Cei doi au fost reţinuţi de procurorii DNA pentru mai multe fapte de corupţie.

Potrivit DNA, Constantin Ispas, comisar șef de poliție și șef al Serviciului Județean Anticorupție Prahova din cadrul Direcției Generale Anticorupție, la data faptelor, a fost reţinut sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită, trafic de influență (3 infracțiuni), efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană, folosire, în orice mod, direct sau indirect de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, spălare a banilor, cercetare abuzivă.

Emanuel Saghel este acuzat de luare de mită, trafic de influență, șantaj, folosire, în orice mod, direct sau indirect de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

Decizia Tribunalului Prahova de arestare preventivă a celor doi nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Ploieşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-19
Citeste si:
Pe şeful DGA Prahova l-a luat răul după ce a fost reţinut. Constantin Ispas, transportat la Spitalul Județean de Urgență
Prahova. 3 ofiţeri de poliţie cu funcţii de conducere, prezentaţi instanţei cu propunere de ARESTARE PREVENTIVĂ
Procurorii percheziţionează birourile şefului DGA Prahova, al adjunctului IPJ şi al ofiţerului BCCO
CORUPŢIE. Şeful DGA Prahova, ofiţer BCCO şi adjunctul şefului Poliţiei Judeţene, REŢINUŢI

TAGURI: sef, dga, prahova, constantin ispas, arestat, ofiter, bcco, control, judiciar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...