2019-03-25 22:59


UPDATE. Şeful DNA Ploieşti, AUDIAT la Parchetul General

 |  10:45
UPDATE. Şeful DNA Ploieşti, AUDIAT la Parchetul General

Şeful serviciului teritorial Ploieşti din cadrul DNA, procurorul şef Lucian Onea, a ajuns înaintea orei 10 la sediul Parchetului General, unde a fost citat, la intrare acesta spunând că nu a fost încă înştiinţat că este urmărit penal.

UPDATE 11.20. „Nu vreau să discut detalii din dosar. Urmărirea penală este secretă. Nu mi-e teamă, nu sunt vinovat de nimic”, a spus Lucian Onea, la ieșirea de la Parchetul General.

Întrebat dacă i s-a adus la cunoştinţă faptul că a fost pus sub urmărire penală, în dosarul deschis că urmare a acuzaţiilor aduse de fostul deputat Vlad Cosma, Lucian Onea a răspuns:"Încă nu".

Lucian Onea a fost citat la Parchet după ce Vlad Cosma, fost deputat PSD, l-a acuzat de falsificare de probe în dosarul în care apar numele fostului premier Victor Ponta şi cel al fostului deputat PSD Sebastian Ghiţă. Cosma spune că şeful DNA Ploieşti şi fostul procuror Mircea Negulescu l-au determinat să depună în dosar liste falsificate conţinând datele de identificare ale unor alegători din Republica Moldova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-22
Citeste si:
SCANDALUL interceptărilor. Procurorul Lucian ONEA, șeful DNA Ploiești, audiat la Inspecția Judiciară

TAGURI: lucian onea, sef DNA ploiesti, parchet, citat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...