2018-12-14 07:27


Şeful IPJ Sălaj a cerut să fie scos la pensie după ce fratele şi doi nepoţi ai săi sunt cercetaţi de procurorii DIICOT

 |  14:10
Şeful IPJ Sălaj a cerut să fie scos la pensie după ce fratele şi doi nepoţi ai săi sunt cercetaţi de procurorii DIICOT

Şeful IPJ Sălaj, comisarul şef Iosif Ghiurcă, a cerut să fie scos la pensie după ce fratele şi doi nepoţi ai săi sunt cercetaţi de procurorii DIICOT deoarece ar fi sprijinit grupul care ar fi comis infracţiuni în domeniul jocurilor de noroc, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax.

Sursele citate au precizat că şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a semnat cererea de pensionare a comisarului şef Iosif Ghiurcă. Documentele vor fi semnate şi de secretarul de stat Ilie Botoş, care a preluat atribuţiile de ministru al Internelor.

Procurorii DIICOT îi cercetează pe fratele şi doi nepoţi ai şefului IPJ Sălaj, alături de doi nepoţi ai prim-procurorului Parchetului Tribunalul Sălaj, aceştia fiind suspectaţi că au sprijinit grupul care ar fi comis infracţiuni în domeniul jocurilor de noroc. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-09

TAGURI: sef, ipj, salaj, cere, scoate, pensie, frate, nepot, cerceteaza, procuror, diicot
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SPERANTA
09 Noi 2015

Ce este mai grav? faptul de a nu inainta o cerere cu aviz negativ la ministerul de resort vizavi : comiterea de infractiuni de catre rudele apropiate !?!?. . .
JURNALISTI CU DOUA CLASE
09 Noi 2015

S-a lamurit in mod cert ca nu prim-procurorul are rude implicate in dosar, ci alt procuror, din cadrul DIICOT. Insa dumneavoastra pareti fie semi-analfabeti,fie sfertodocti , nefiind capabili de o minima informare inainte sa scrieti mizerii.
Random imageUltimele stiri


loading...