2019-01-18 22:06


Șeful JANDARMILOR de la proteste, Laurențiu Cazan, a fost PROMOVAT

 |  18:46
Șeful JANDARMILOR de la proteste, Laurențiu Cazan, a fost PROMOVAT

Jandarmul care a coordonat forţele de intervenţie la protestul de pe 10 august a fost promovat. El va ocupa funcţia de Director al Jandarmeriei Bucureşti timp de şase luni.

Prim-adjunctul Laurențiu Cazan a devenit directorul Jandarmeriei București, cu un mandat de șase luni, ca urmare a încetării mandatului lt. col. Alin Mastan în această funcţie.

„Având în vedere faptul că la nivelul conducerii Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a încetat împuternicirea pe funcţia de director general a domnului locotenent-colonel Mastan Alin, pentru asigurarea continuităţii la comandă şi a bunei desfăşurări a activităţilor, la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române s-a dispus împuternicirea pe o perioadă de şase luni în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a domnului maior Cazan Laurenţiu", se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de Jandarmeria Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-29

TAGURI: jandarm, proteste, laurentiu cazan, promovat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
29 Aug 2018

A fost avansat pentru uciderea prin gazare a eroului Ilie Gazea. A fost avansat pentru folosirea de gaze interzise pe timp de razboi. A fost avansat pentru reprimarea manifestantilor pasnici A fost avansat pentru OBEDIENTA FATA DE UN REGIM CRIMINAL CONDUS DE UN DUBLU CONDAMNAT PENAL , CARE A FURAT BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI DIN TELEMORMAN (de prosti ).
ANONIM
29 Aug 2018

eroul ilie gazea ,ma faci sa rad .Un dezaxat care era si dement este erou !Hai siktir Intai femei sa a spus ca nu de la gaze a murit ca simptome de rau i au aparut la 5 zile de la demonstratia gloatelor ca el avea tot felul de boli inclusiv cu capul Apoi ati bagat bani si ati mituito ca sa spuna minciuni MITA ,alo DNA !
@ AL DOILEA ANONIM
30 Aug 2018

I-TI DORESC DIN INIMA SA AI UN SFIRSIT EXACT CA AL LUI .
@@AL 3 LEA ANONIM
30 Aug 2018

Iti doresc din inima sa ai acelasi sfarsit ca ,,eroul'' tau nebun Daca esti bolnav cu varice pe tot gatul si alte n boli inclusiv de tartacuta ,stai dracului acasa in pat sau du te la spital inclusiv la nebuni Cucuveaua este si ea cu boala de creer ,sigur are si alte boli ca e bosorog hodorog si sigur dupa nebuneala afisata va crapa tot ca ,,eroul dement '' ca asa sfarsesc dementii
Random imageUltimele stiri

loading...