2017-01-21 04:08

EVENIMENT


Șeful Poliției Municipiului Sibiu se retrage din funcţie

 |  07:44
Șeful Poliției Municipiului Sibiu se retrage din funcţie

Șeful Poliției Municipiului Sibiu, Cristian Negru, a declarat, luni seară, că se retrage din funcție și se pune la dispoziția organelor de anchetă, în urma scandalului împușcării ursului care a ajuns pe străzile din Sibiu.

"Doresc să clarific toate aspectele și mă retrag de la conducerea Poliției Municipiului Sibiu, mă pun la dispoziția organelor de anchetă. Fac acest lucru din două motive: unul pentru a exclude orice dubiu referitor la intervenția mea în cadrul anchetei penale din poziția pe care o dețin în prezent, iar al doilea motiv, care este foarte important, iau această decizie în contexul amenințărilor pe care le primesc în ultimele 12 ore, amenințări la adresa familiei, la adresa soției și la adresa copiilor. Am primit un telefon anonim pe telefonul de serviciul în care mi se spunea că o să mi se răpească copiii și o să fie supuși la același tratament cum a fost tratat animalul", a precizat comisarul Cristian Negru, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că își asumă responsabilitatea deciziei de a împușca ursul dat fiind pericolul pe care îl reprezenta acesta.

"Decizia luată în acest caz îmi aparține și mi-o asum integral, dar îmi asum resposabilitatea, nu și vinovăția. Vinovăția o pot stabili doar organele de anchetă. Decizia a fost luată în condițiile în care singura instituție care a avut reacție a fost Poliția Română", a completat Cristian Negru.

Comisarul a ţinut să precizeze că afirmația potrivit căreia ar fi cerut lovirea ursului cu o mașină a Poliției nu-i aparține.

"Deși pare crud spus, prioritatea noastră a fost salvarea vieții oamenilor și în subsidiar salvarea vieții animalului, deși am încercat tranchilizarea acestuia", a subliniat Cristian Negru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: sef, politie, municipiu, sibiu, retrage, functie, cristian negruComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ROMÎRLANI=TICĂLOȘI.
18 Oct 2016

CĂKKACIUL ĂSTA, NUMITUL NEGRU, ”SĂFUL” PROSTĂLĂILOR TICĂLOȘI ROMÎRLANI DIN ”SIGHII”, TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ -ÎMPREUNĂ CU DERBEDEII CARE AU UCIS, CU ATÎTA BESTIALITATE, ACEL SUFLET NEVINOVAT-, ÎN FAȚA LEGII! BLESTEMAȚI SĂ FIE SCÎRNĂVIILE CARE AU UCIS UN PUI ! AMEN!
SYKTYR, FLEGMELOR!
18 Oct 2016

Așa este, romîrlanii sînt o adunătură de gunoaie genetice, lingători ”dă” moaște, mici & berici, ”pă capodopirili” lui guță! Romîrlania-i ”muica” prostălăilor, și-i fătătoare foarte! Să te tot cacci ”pă” muianele lor...

Adauga un comentariu

Random image