2018-11-18 12:17


Şeful IPJ Gorj, urmărit penal

 |  21:00
Şeful IPJ Gorj, urmărit penal

Cunoscut în teritoriu ca „baronul cu epoleţi”, şeful IPJ Gorj, comisarul SalvadorViorel Caragea, a primit în ultimele săptămâni vizita Corpului de control al ministrului de interne ca urmare a memoriilor înaintate în repetate rânduri de mai mulţi angajaţi ai acestei unităţi de poliţie. Plângerile curg şi în ziua de astăzi şi cer „în cor” un singur lucru: schimbarea lui Caragea.

Ultima veste este aceea că Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiovaa început recent urmărirea penală împotriva lui Caragea. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, procuror Ionel Grigorie, fapt confirmat de altfel şi de MAI, dar surprinzător necunoscut de purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică, „în data de 4 aprilie 2012 s-a început urmărirea penală faţă de Caragea Viorel Salvador pentru comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi abuz în serviciu contra intereselor publice”.

Pregătiţi de greva foamei

Starea de tensiune care domneşte de mai multă vreme în rândurile ofiţerilor şi agenţilor de la IPJ Gorj, deloc obedienţi “baronului” Caragea, a atins cote alarmante. “Suntem  pregătiţi să venim la MAI şi să facem în faţa ministerului greva foamei. Ne-am îmbolnăvit de stres din cauza lui. Suntem terminaţi. Numai cercetări abuzive şi sancţiuni date aiurea. Ne-am dus şi la biserică şi am dat pomelnice, că numai asta ne-a mai rămas de făcut. În rest am făcut tot ce s-a putut”, ne-a declarat, sub protecţia anonimatului, un lucrător din cadrul IPJ Gorj. Este cunoscut faptul că şeful IPJ Gorj şi-a făcut un “bun obicei” din a muta de colo colo şi retrograda, fără motiv, şefi ai structurilor poliţieneşti subordonate lui. Un caz mai mult decât elocvent este cel al inspectorului principal Silviu Popa, fost şef al Poliţiei Turceni, demis şi retrogradat de Caragea cu cinci trepte ierarhice doar pentru că a refuzat să îşi “ofere” demisia. “S-a răzbunat ca un dictator! Nu aveam nici un motiv să îmi dau demisia. Sunt un om corect şi îmi fac cu onestitate treaba, iar pentru asta, fiindcă a vrut să îşi pună oamenii lui pe această funcţie, eu am refuzat să îmi dau demisia fără a avea motive întemiate. De altfel, atât conducerea IGPR, cât şi cea a MAI mi-au confirmat că nu mă fac vinovat de nimic, după ce au făcut verificări peste verificări, dar iată cum stau lucrurile în realitate şi ce se întâmplă de fapt. Ce se întâmplă aici este de neconceput”.  

Bercai-a dat doar avertisment

După controlul efectuat de Corpul de control al ministrului de interne la IPJ Gorj, la final de lună martie, Gabriel Berca “i-a aplicat” lui Caragea doar un simplu avertisment. Aceasta în condiţiile în care Caragea mai fusese cercetat în alte opt dosare penale deschise pe numele său, alte trei fiind deja în lucru la acelaşi Parchet. Tot ministrul Gabriel Berca este cel care susţine că atunci când “va fi pusă în mişcare acţiunea penală, acesta va fi pus la dispoziţie în condiţiile art. 65 din Legea nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului”. Însă, ceea ce este mai mult decât evident este faptul că, pentru a nu influenţa în nici un fel cercetarea penală începută de Parchetul de pe lângă Curtea de Apelîn cazul celor patru dosare conexate pe numele lui Caragea, şefii din IGPR şi MAI ar trebui să dispună încă de pe acum cel puţin mutarea “baronului” în alt oraş dacă nu chiar suspendarea, conform declaraţiilor făcute doi foşti şefi şi ofiţeri de rang înalt din subordinea lui Caragea: “Acest Caragea Viorel foloseşte un limbaj de mahala şi face presiuni peste presiuni către toată lumea din IPJ, dar cedează doar cei slabi. Inclusiv către mine a avut insistenţe în a depune mărturie mincinoasă la Parchet în cazul a trei dosare penale, unul dintre ele fiind al unui fost agent de poliţie, pe care l-a trecut în rezervă din concediu medical”, ne-a declarat, în aşteptarea “unei minuni” sosite de la MAI, fostul adjunct al lui Caragea, comisarul Frăţilescu.   

E o stare foarte urâtă la IPJ Gorj. Poliţiştilor le este frică de ziua de mâine. Peste toate aceste probleme de o gravitate fără precedent, care datează de mai bine de un an, suntem şi singurul inspectorat de poliţie din ţară care nu primeşte sporul de radiaţii”.

Daniel Crăciun

adjunct Poliţia Târgu-Jiu


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-05-20

TAGURI: Viorel Caragea, IPJ Gorj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


POLITIST DE LA I P J
08 Apr 2012

felicitari pentru articol si RUSINE celor de la M A I ca il tin pe acest baron doar pt ca stringe bani pt p d l sa il tina in functie.atmosfera este cu mult mai grava decit se stie,oamenii vor iesii in strada pt a si recistiga demnitatea calcata in picioare de atitudinea sfidatoare a lui caragea.cum pot continua cercetarile in cele 8 dosare penale pe numele lui din care in 4 dosare este invinuit in conditiile presiunilor exercitate de baron asupra oamenilor.
JAN
08 Apr 2012

trebuia de mult sa fie la puscarie caragea dar se pare ca banii nu au culoare si sunt buni la campanie mai ales acum.cite zeci de miliarde a luat de la turceni de la directorul graure.5 miliarde i a dat lui ruset cind a pierdut la ruleta la bucuresti de aceea se zbate sa l tina in finctie.chiar nu se vede la m a i asta,ministrul berca este mai rau si corupt ca igas.cred ca baronul ii duce gunoiul mamei d lui berca la novaci.
ION
08 Apr 2012

aici la gorj e posibil orice.si cum de vor continua cercetarile cu INVINUITUL CARAGEA care este seful celor ce trebuie sa declare adevarul impotriva lui.va fi confruntat cu subalternii pe care ii tortureaza si ii sfideaza,nu inteleg domnilor de la m a i.puneti va in locul oamenilor,politistilor umiliti de baron.SA DEA DUMNEZEU CA SI COPII DVS DOMNILOR DE LA MINISTER SA FIE CONDUSI DE UN ASTFEL DE LACATUS FARA SCOALA,sa vedeti cum este
CETATEAN
08 Apr 2012

toata lumea stie de acest baron ca da bani pt a se mentine in functie si sunt de notorietate abuzurile si comportamentul lui.dar se pare ca nu se face nimic pentru oamenii de la gj.nu aveti decit sa iesiti in strada domnilor politisti ca poate se va trage un semnal de larma.FELICITARI PT ARTICOL SI CONTINUATI CA UNT MULTE DE SPUS.sa le fie rusine celor ce nu isi fac datoria sa schimbe sau sa mute baronul dar nu se pot lipsi de banii lui....multi...si buni
POLITIST CINSTIT CARE TRAIESTE DIN SALARIU
08 Apr 2012

aceste aspecte sunt adevarate,... starea de tensiune este la cote alarmante, speranta politistilor gorjeni este dl. ministru Berca, spera ca domnul ministru sa analizeze situatia de la gorj, sa-l cheme la ordin pe chestor Sandu Nicolae care a fost in control la i p j gorj sa-i prezinte situatia reala nu dezinnformarile care i-au fost prezentate, de asemenea ar trebui sa dispuna reanalizarea cercetarilor prealabile dispuse si ridicarea sanctiunilor aplicate politistilor care au fost sanctionati pe nedrept, de asemenea ar trebui sa se dispuna verificarea activitatilor desfasurate de s.c. elsimida ,s.c.dacoresx,care au legaturi cu complexurile energetice T6urceni si Rovinari date va pot da ofiterul D.GI.P.I Patrascu Longin daca nu acedat presiunilor lui Caragea, acesta poate da relatii cu privire la toti lucratorii care au fost supusi presiunii nejustificate a-le dictatorului si pentru ca nu au cedat abuzurilor acestuia, politistii cinstiti nu au ce mai pierde vor spune adevarul daca i.g.p. nu va destainui cea ce cunosc de aproximativ 1 an de zile dar consideram ca nu au curajul, aceste aspecte sunt cunoscute si de cele doua structuri dar sunt reduse la tacere din motive cunoscute de acestia ... curaj dreptatea trebuie sa iese la iveala.... Domnule Ministru spertanta este in Dumneavoastra
OFITER
08 Apr 2012

Domnule ministru pentru a va convinge de adevar va rugam luati legatura cu D.G.I.P.I. Gorj, sa va dea lista cu politistii care va pot prezenta realitatea din politia gorjana, si abuzurile comise de acest caragea care a spus la politisti ca este protejat de DV.
PENSIONAR
08 Apr 2012

copilul meu este un politist care si-a facut treaba si pentru ca nu a fost convingator fata de caragea a fost terorizat de acesta ajungind sa-si intretina familia cu ajutorul meu un biet pensionar
POLITIST
08 Apr 2012

oooooo, cate mai sunt de spus...... Popa a fost schimbat pentru ca nu a dat ordin subalternilor sa lase masinile sa mearga sa aduca balast firmei tatalui lui Caragea. Vineri seara dupa ce seful Politiei mun Tg-Jiu facuse un control agentilor de siguranta publica, carora le vorbise f urat fata de civili, lucratorii erau gata de organizare si pentru proteste, asteptau doar un demnal de la sindicate. Un alt exemplu este cms sef Nicu Daniela asupra careia se fac presiuni de catre CARAGEA dupa ce aceasta a declarat adevarul la C A Craiova inainte sa fi fost inceputa urmarirea penala si in prezent, pentru a nu mai fi jignita de Caragea, zilnic, a intrat in concediu. Asa se poarta cu toti cei care se opun dar suntem curiosi daca atunci cand oamenii vor intra in greva, ce masuri o sa se ia de catre cei de la minister, si ce o sa spuna ministrul Berca despre care circula vorba ca a fost uns de Caragea cu ceva... sumeee
POLITIST
08 Apr 2012

Si daca se pune in miscare actiunea penala.Salvador rezista. Banul face totul nimic nu se pune cu banul.Berca si el s a manjit e clar. pacat ca atatia politisti suporta un nebun de legat.
TOT POLITIST
08 Apr 2012

caragea a dat bani la toti sefii din i g p r si m a i.d lui muntean lucian,chestor adjunst al i g p r i a facilitat afacerile cu mobila ale socrului sau la complexul turceni unde a dus 2 tiruri de mobila.de ce nu ati aprobat d le berca propunerea corpului de control de schimbare,chiar nu va pasa si nu stiti sau nu vreti sa stiti situatia de la gorj.lumea credea nu vreti proceda ca predecesorul igas dar se pare ca interesele de partid sunt mai presus.RUSINE
POOLITIST
08 Apr 2012

daca vreti sa stiti adevarul d lor de la m a i cu adevarata situatie de la i p j gorj luati legatura si cititi materialul celor 3 ofiteri de la m a i condusi de d l sandu care au dat dovada de profesionalism.
OM
08 Apr 2012

INVINUITUL CARAGEA,,,,,suna f bine,sper sa auzim curind si de inculpatul caragea.asta va conduce si din puscarie oameni buni ca si de acolo trimite bani esaloanelor superioare.......oare cum vor continua cercetarile in cele 8 dosare penale la craiova.domnilor potrivit l 188 a functionarului public baronul trebuie luat de acolo sa se faca cercetari corecte si fara presiuni.
POLITIST
08 Apr 2012

Cat mai e sefu un AV la minister la sefu al mare?
FOARTE POLITIST
08 Apr 2012

Caragea e un sulfan
MARIUS
08 Apr 2012

la multi ani viorele cu nume de floare gingas ca tine asa.frumos cadou ai primit,o invinuire de la colegii tai.oare mai sunt bani la gj mai poti stringe ca mai e nevoie la bucuresti.incearca si la craiova la parchet dar vezi ca mai sunt si de aia care nu ia.nu stiu cum mai iesi dar stringe ca esti cel mai bun COLECTOR de fonduri ,,nerambursabile,,
POLITIST
08 Apr 2012

cel mai tare sef de i p j din tara,INVINUIT,oare mai exicta unul ca el.este cel mai tare din parcare.oare cum te o tine pamintul asta la cite nenorociri ai adus oamenilor si politiei gorj.
OM ONEST
08 Apr 2012

membrii CNPCaragea, sef IPJ Gj, are bani acum sa traiasca cu toata familia in AMERICA toata viata. Numai afacerile au fost interesul lui . Ineresati-va de banii produsi la Termocentrala Turceni profitand de prietenia sa cu directorul Graure. Mai sunt cativa ajutori ca el cum ar fi Com.sef Ionescu - seful S.I.F patronul S.C Elrimida cu lucrari de sute de miliarde in minerit si banul public. Caragea sef I.P.J are 3 cabane de la ranca de care nu pomeneste nimeni? Sau ca are vila la preajba cu piscina interioara,iar in spaatele vilei ferma,struti,ponei,fazani etc . Seful IPJ Gorj exercita presiuni complexe de natură psihică cu scopul de a sădi neîncrederea între subordonaţi şi de a anihila respectul profesional si uman reciproc, acesta ghidându-se după vestitul slogan ,, dezbină şi stăpâneşte!”. Rusine ca in fruntea unei astfel de institutii se afla un asemenea specimen care pupa’n fund pe toti cei care sunt mai sus decat el si calca’n picioare pe toti cei de sub el! dar cu cei ce au luat bani multi de la acest tiran,cei din conducerea igpr si mai ca sa i acopere abuzurile evidente ce faceti domnilor.vila lui popescu seful control intern din igpr,afacerile intermediate lui muntean lucian adjunct al igpr cu mobila in complexul turceni,caruia caragea i se adreseaza cu ,,lucica,,,afecerile sefului s i f gj ionescu de sute de miliarde in complexul turceni prin societati ca elsimida.caragea a privatizat i p j gj confundind o cu societatea lui,a lui tasu de 80 ani,care are de platit la stat peste 2 miliarde. din cei 800 de politisti de la ipj gorj garantez ca 799 cer demisia imparatului, are acest caragea cel mai mare stil de a jigni omul si de a se lega de tot neamul omului,nu are scrupule,e orbit de putere. DEMISIA. caragea are zilele numarate mai ales ca azi sa dispus inceperea urmaririii penale in doua dosare penale in care este cercetat la curtea de apel craiova cu toate interventiile acestuia.din cele 7 dosare aflate in lucru s a inceput in 2 doasare si sa ne adresam ministerului sa il suspende.sunt de acord ca sa iesim in strada s aprotestam pt demnitatea noastra. mic dar la puscarie va fii curind acest individ.este cel mai bun colector de bani proveniti di evaziune si din care da mai departe pt a se mentine in functie.este bagat in toate afacerile tari jin judet in special din minerit si din transporturi banii fiind strinsi de bunul sau amic bunaiasu.deasemenea primeste multi bani de la nicolae sarcina vamuindu l si pe acesta de multi multi bani.deasemenea il pupa in find si pe primarul de la rovinari dorin filip care il ajuta sa se tina in finctie dind multi bani secretarului de stat capra de la m a i.ajutorul sau seful de la s i f cms sef ionescu,un alt tablagiu administrator al s c elsimida a facut zeci de miliarde din contractele ce le a avut cu complexul turceni fiind buni prieteni cu directorul graure.nu stim de ce serviciile speciale,s r i,d g i pi sau d g a nu isi fac treaba cind toate aceste aspecte sunt de notorietate in judet.domnule ministru faceti ceva cu acest grup infractional ca nu se mai poate,au saracit tara si judetul acest infractor de caragea.dati cu el afara ca il vor impusca oamenii si va fi mai rau ca in cazul vladan
TOT UN POLITIST
08 Apr 2012

Nea Viorel e tare.dar multe polite mai are de platit.o sa sufere mult
FELICITARI
08 Apr 2012

felicitari pt articol va rugam sa continuati ca in nimeni nu a mai avut curajul sa dezvaluie ceva.ma mir cum nu ai foat cautat pina acum,dar urmeaza, cu bani sau presiuni sa nu mai scrii.presa locala e aservita lui si cei ce au mai scris i a terminat,vezi narcis daju.asta e ca pe mosia lui aici ca la firma lui etalon care are 2 miliarde datorii la stat
RUSINE M A I
08 Apr 2012

domnile ministru daca mai aveti 2 CACARAGEA in tara nu va mai trebuie bani pt partid,e rezolvata problema pt campanie.dar vedeti ca sunt bani negrii,nemunciti si sunteti complici cu el si toata lumea stie asta.PUTETI CHIAR SA L PUNETI IN LOCUL LUI BLEJNAR CA E F F F BUN COLECTOR,ar da tara asta inainte cu el
DAMIAN
08 Apr 2012

va rog domnilor din M A I si I G P R veniti la gorj si vedeti ce s a ales de politia cere este condusa de un tablagiu fara studii care isi tine functia doar cu banii strinsi de la oamenii de afaceri din gj.faceti ceva ca oameniinu maipot. politistdomnilor din mai si igpr efectuati controale ample la gorj ..aici tablagiul ajuns inspector sef cu o palma primita de la cosma si care a fost avansat la exceptional de 7 ori in 14 ani pentru merite cunoscute doar de el ,exerxita o teroare impotriva subordonatilor ca pe vremea dictaturii ceausiste..sant promovati doar oameni fara scoala de politie deci cei incadrati direct despre care a vorbit atat presedintele tarii ,sau cei care-i asculta orbeste ordinele ..recurge la santaj in toate ocaziile si termina psihic toti lucratorii cu experienta..luati masuri cu acesta si verficati-i cv-ul,intrebandu-l cati hoti a prins,intrucat a lucrat doar la rutiera ..
ION
09 Apr 2012

va rog domnilor din M A I si I G P R veniti la gorj si vedeti ce s a ales de politia cere este condusa de un tablagiu fara studii care isi tine functia doar cu banii strinsi de la oamenii de afaceri din gj.faceti ceva ca oameniinu maipot. domnilor din mai si igpr efectuati controale ample la gorj ..aici tablagiul ajuns inspector sef cu o palma primita de la cosma si care a fost avansat la exceptional de 7 ori in 14 ani pentru merite cunoscute doar de el ,exerxita o teroare impotriva subordonatilor ca pe vremea dictaturii ceausiste..sant promovati doar oameni fara scoala de politie deci cei incadrati direct despre care a vorbit atat presedintele tarii ,sau cei care-i asculta orbeste ordinele ..recurge la santaj in toate ocaziile si termina psihic toti lucratorii cu experienta..luati masuri cu acesta si verficati-i cv-ul,intrebandu-l cati hoti a prins,intrucat a lucrat doar la rutiera ..
CORNEL
09 Apr 2012

oameni buni e strigator la cer.vor iesii oamneii in strada si sunt f f multi domnilor de la conducerea m a i.veniti la gj si stati de vorba cu oamenii domnilor,luati si cititi concluziile ultimului control .SA VA FIE RUSINE,SUNT BUNI BANII DATI DE CARAGEA.o sa l impuste oamenii daca nu faceti ceva.
FELICITARI
09 Apr 2012

felicitari si de la mine pentru articol.totul este purul adevar si ma bucur si va multumesc in nimele a peste 700 de politisti gorjeni ca ati avut curajul sa l spuneti.numai cei de la bucuresti nu vad sau nu vor sa vada dovada ca l a .....UNS ..... si pe noul ministru.daca este asa bun de ce nu l luati la m a i sa va conduca pe toti,sau nu mai are de unde stringe banii ...... .ne vom aduna in fata ministerului sa protestam pt adevar si pt a ne recistiga demnitatea calcata in picioare de acest individ
UN OM
09 Apr 2012

se pare ca si de data asta ca de fiecare data BANII sunt mai presus de lege si cu bani faci orice chiar sa cumperi un AVERTISMENT de la M A I,CHIAR DACA ESTI RECIDIVIST ca inainte mai luase un AV de la amicul igas.se dovedeste ca M A I este de o moralitate ca a unui plotonier care face legea in strada.nu v a mai ramas politistilor din gj decit sa iesiti in strada dar multi,sa fiti uniti sau sa pleceti baronul sa se conduca singur si sa cumpere el tot gj el si cu sarcina nicolae,patron al s c succes si ceilalati patroni de la dacorex,etc Toata lumea vorbeste ,stiu toti dar nimeni nu poate face nimic ca sunt minjiti si pestele este imputit de la cap.A plins caragea dupa igas dar l a uns si pe berca de la novaci care nu a fost de acord cu propunerea facuta de corpul de control de schimbare si doar l a mingiiat pe crestet pe baronas.RUSINICA
CIT COSTA UN,,AV,,LA M A I
09 Apr 2012

100 ooo euro lui ruset si 200 000 euro la bucuresti,atita costa domnule ce ai intrabat mai devreme.dar la gorj acolo la voi sunt bani ca produce dl sarcina nicolae cu succesul si cit o fi mineritul si termocentralele stie caragea sa le stoarca si sa vamuiasca tot ca de aceea este ,,baron,,
FELICITARI JUSTITIEI
09 Apr 2012

DACA AI VOSTRII CONDUCATORI S AU MINJIT MACAR APRECIATI JUSTITIA,PARCHETUL C A CRAIOVA CARE ISI FACE TREABA cu toate presiunile facute.
MILITIANUL PORUMBICA
09 Apr 2012

mai baieti, ba nerusinatule de caragea care esti! pana cand mai storci de bani intregul judet si tot ce-i corupt in jurul tau ca sa iti pastrezi functia, umflat fara dinti si cu epoleti? nu picati dracu odata cu totii de la putere poate da domnu' sa vina un conducator de calitate si in locul tau, dar si in locul lui berca si a sefilor din igpr. ca daca tot avea grija popa liviu, pe cand era sef la dga, sa ascunda ordinariile pe care le faceai numite ilegalitati si fapte de coruptie, de ce nu ar avea grija si arion tiganusu, actualul sef dga, sa te tina in brate cand ar fi putut foarte bine sa iti organizeze demult un flagrant. tu trebuiai ridicat primul din toata structura mai, bai, baron ce esti? ai mai facut cuiva casa din presa locala ca sa nu trimita la centru? dar cuiva din mai ai mai facut vreo casa noua? hai, fii sincer si zi-ne acum daca tot ne ocupam de tine
GORJEAN
09 Apr 2012

nu gasim ziarul la chioscuri,are mare cautare cind apare cite un subiect tare ca asta de care presa locala nu are curaj sa sccrie.s au vindut toate ziarele de la ora 8 ca piinea calda,probabil le a luat caragea toate cu chioscuri cu tot la ce bani are,felicitari ziarului si justitiei care isi face treaba.asteptam noi editii in numar mai mare la gj ca politistii le cumpara chiar daca baronul le a interzis sa citeasca presa cind apare el in ea.vom xerocopia ziarul sa l citim pe ascuns
POLITIAT
09 Apr 2012

Asteptam si inca mai speram ..un invinuit conduce politia dintr-un judet ..domnilor din mai si igpr santeti orbi ..cum poate acest dement sa coordoneze activitatea unor lucratori care combat coruptia cand el este parintele ,promotorul coruptiei..tacem toti ..tuturor ne e frica pentru familiile noastre pentru viitorul nostru..felicitari acestui organ de presa pt dezvaluiri si curaj..cum e posibil sa fie lasat in functie acest om cand tuturor martorilor de la curtea de apel craiova le-a inscenat cercetari prealabile ,pentru motive imaginare scoase dintr-o minte bolnava si corupta a acestui individ ..va rog sa luati interviuri dle ziarist tuturor lucratorilor ce au fost citati ca martori ..sant terorizati de acest dement..
ZUZU
09 Apr 2012

Spor de radiatii ? :)))))))).Pai nu ar trebui sa-l aibe toti cetatenii?
TANASE TURCENI
09 Apr 2012

domnul Caragea isi va dovedi nevinovatia .domnul fratilescu nu inteleg de ce te- lasat acest sistem in interiorul rau. Ai fost angajat la penitenciar de 2 ori, ai fost mutat la cerere in toate structurile : arest ipj got, pol rutiera, permise, sipi, Turcei si toate pe aceasta filiera: verboncu, Fainisi, pilea!!!
POLITIST CINSTIT
09 Apr 2012

sa nu uitam de furtul secolului de la turceni al domnului fratilescu. Cu ajutorul ''nevinovatului '' popa. Si domnul craciun e prea inapoiat pentru a face fata politiei.
ION
09 Apr 2012

d l fratilescu e un ,,om,, nu un retardat cacaragea,de aceea moare baronul de frica lui si a lui chitiba.d l caragea va ajunge la arest curind cind se vor descoperii curind toate abuzurile si afacerile sale. la puscarie ii e locul.
POLITIST
09 Apr 2012

BUN SI CORECT COMENTARIU CEL DINAINTE,SUNT DE NOTORIETATE CELE SPUSE,dar cu toate astea cei competenti nu iau masuri caci BANII nu au culoare.felicitari pt articol si RUSINE celor de la M A I.
GIGEL
09 Apr 2012

Poate dupa caderea lui Caragea , urmatorul sef al IPJ Gorj va verifica si modul in care Caragea la scos basma curata pe Purec Ion administrator la o firma de exploatari forestiere care avea un dosar de evaziune de 6 miliarde . A cotizat omul si a obtinut un frumos NUP.
GEORGEL
09 Apr 2012

sau poate va verifica reletiile de afaceri cu nicolae sarcina de la succes,cite miliarde a luat prin Bunaiasu gabi de la transportatori,afacerile de sute de miliarde ale s c ELSIMIDA la complexul turceni,ale s c dacorex sau ale casei de avocatura bostina si asociatii unde asociata este sara purtatoarei de cuvint a guvernului paul voch cu contracte de miliarde tot la turceni,si multe altele
FLORICEL
09 Apr 2012

sau poate vor vorbii si toti ce i au dat bani periodic ca o taxa de protectie,oameni ca habitu,budilica,surugiu etc si care cind nu i au mai dat ca le cerea prea mult le a facut dosare penale.asta e tactica pt a i mulge de bani.le face dosare ce le tine in sertar sa i constringa pe oameni sa dea mai mult apoi le da un NUP.
FLORIAN IONITA
09 Apr 2012

Domnul Razvan ardeti tare din condei. F E L I C I T A R I
GIGI
09 Apr 2012

oare "vecinii" de la SRI nu au nimic de spus in legatura cu dobitocul de Caragea? sau ei doar "asculta" si tac !
GIGEL
09 Apr 2012

sau vecinii de la d g a sau s i p i care ar trebuii sa si faca treaba.afacerile si abuzurile lui caragea pun in pericol siguranta nationala si serviciile ar trebuii sa si faca treaba. dar aici e vorba da BANI multi care sunt buni pt toti cei ce sunt la putere,igas,berca,falca etc
POLITISTA
09 Apr 2012

Si Gabriel Berca are faţa lui Caragea. Asemănarea este evidentă, relaţia dintre ei de asemenea....
GIONI
09 Apr 2012

Lucian Muntean (adjunct IGPR), Popescu Ion de la Control Intern (IGPR), plus o sleahta din MAI - astia il tin pe martafoi in functie.
IONEL
09 Apr 2012

Extras din CV-ul postat pe site-ul IPJ Gorj : "Aptitudini şi competenţe sociale : desfăşurarea de activităţi în care comunicarea este importantă iar munca în echipă esenţială; Aptitudini şi competenţe organizatorice : coordonarea şi conducerea cu eficienţă a unor colective; " Comunicare : injuraturi, tipete, urlete, sedinte transformate in circ, jigniri aduse unor subordonati pentru vina, probabil, de a fi absolvit o facultate reala imediat dupa finalizarea liceului ( nu cu pauza de 7 ani intre !!! ) . Mai cunoasteti pesoane care si-au descoperit calitatile intelectuale la a doua tinerete si au reusit sa devina din absolvent mediocru de liceu mediocru (pe vremea cand toata lumea era obligata sa termine 12 clase), doctorand cu 2 licente ?
MIHAI
10 Apr 2012

dezvaluiti domnule razvan si neregulile din Penitenciarul Tg Jiu Au fost scrise in Gorjeanul, Gorj News, Gorj Exclusiv, dar MJ nu reactioneaza nicidecum.
CETATEAN
10 Apr 2012

AJUTOR!!!!Rugam din inima autorul articolului sa nu se opreasca aici,avem nevoie de notorietate nationala in cazul acestui gunoi cu epoleti,din pacate in Tg-Jiu majoritatea ziarelor si televiziunilor sunt cumparate de el!!!Va va multumi pe veci un judet intreg,mai putin o mana de borfasi!!!Bafta!
DAN SIRBU
10 Apr 2012

DOMNILOR, MA REPET-ACEST INSPECTORAT NU MAI REPREZINTA O INSTITUTIE A STATULUI ROMAN DECAT CU NUMELE.ACEST INSPECTORAT ESTE O FIRMA LA VEDERE A ACESTUI INDIVID. NU SE RESPECTA NIMIC -STATUTUL POLITISTULUI-???????VAX.... A-TI VAZUT CINE SUNT PROMOVATI PE FUNCTIILE DE CONDUCERE?? ACESTE FUNCTII SUNT NEGOCIATE, SE STIE CINE PARTICIPA SI CINE CASTIGA . APROPO- DOMNULUI BIROU -ÎI MAI FUNCTIONEAZA PORTILE CU TELECOMANDA?(DOMNUL PRESEDENTE AL UNEI COMISII DE EXAMINARE ) VA GARANTEZ CA SE STIU FOARTE MULTE DIN LUCRURILE CARE SE INTAMPLA IN ACEST IPJ,MAI SUS DECAT LA MINISTERUL CONDUS SI INDRUMAT DE DL.BLAGA-NU BERCA. NU INTELEG DE CE NU SI-A TRIMIS MARTORI DE PROFESIE LA PARCHETUL DE LA CRAIOVA-CA DOAR I-A AVANSAT RECENT? INTR-O ZI CU SOARE VOR SPUNE ADEVARUL SI ACESTIA. HAI , ,,,,, ,BAFTA
GABOR
10 Apr 2012

Pica caragea in aprilie
UN POLIţIST
10 Apr 2012

Câţi dintre dvs aveţi curajul să ne adunăm în faţa IPJ sau la MAI pt a protesta? Să trecem la fapte, să stabilim o zi anume, că nu se mai poate! oare cum este posibil ca un lucrător MAI în cazul căruia se începe urmărirea penală şi nu este suspendat din funcţie? STATUTUL POLIŢISTULUI NU MAI FUNCŢIONEAZĂ DLE MINISTRU în cazul şefului IPJ???, poliţişti care sunt acuzaţi se fapte de omor şi arestaţi şi vin în continuare la serviciu şi fac legea în stradă, când sute de absolvenţi de şcoli de poliţie nu au unde lucra? Despre abuzuri, bani, putere ,ilegalităţi trebuie vorbit de toţi din conducerea ipj: furturile de la turceni au fost comise în fapt de cei doi prieteni la început CARAGEA ŞI FRĂŢILESCU(doar ştiţi cu toţii că erau prieteni peste tot ) cu antemergătorul cu girofar TATOMIR care le asigura transport în siguranţă, numiţi de Făinişi -fost secretar de stat căruia Lambu-fostul şofer de la Serviciul resurse Umane deveniti peste noapte ofiţri atât el cât şi soţia lui, i-a construit casa în Crasna, apoi a urmat DEZBINAREA ŞI A ÎNCEPUT MĂCELUL -oamenii lui CARAGEA şi oamenii FRĂŢILESCU , daţi afară,mutaţi, retrogradaţi , incendiate maşini,construite dosare de cercetare disciplinară,avansaţi pentru a tăcea,funcţii pentru a sponsoriza.ei se reclamă şi acuză reciproc pt jignir, dar nu pot să-şi scoată propriile dosare din raft care i-ar duce în aceeaşi celulă. Ruşine DLE FILIP că la taote controalele IGPR nu aţi recunoscut nimic, vă meritaţi soarta. Pe VOINESCU NU ÎL MAI SCHIMBĂ NIMENI????CĂ A SĂRĂCIT Motru. CÂŞTIGĂ CINE ESTE MAI TARE ÎN PILE ŞI BANI Şi cică acest incompetent de caragea vrea să-şi însoare băiatul cu fata lui sarcină!
CARAGEA VIOREL
10 Apr 2012

Am o rugaminte.am o rugaminte. nu ma mai stresati
MARIAN
10 Apr 2012

FELICITARI ZIARULUI PUTEREA si RUSINE presei locale. va rugam sa mai continuati dezvaluirile caci oamenii au nevoie de ajutor sa demascati numeroasele abuzuri.cei 700 de politisti gorjeni va vor pune in pomelnice si se vor ruga pt dvs domnilor de la ziarul puterea. intrebati la M A I cum mai pot continua cercetarile in cele 8 dosare penale din care in 4 este invinuit.cum mai pot da oamenii declaratii sau sa fie confruntati cu baronul si apoi se intorc sa lucreze in echipa.faceti ceva pentru oamenii astia
ADI
10 Apr 2012

TIC,TAC…Tic,Tac…tic,tac….mai e atat de putin si scapam de tine!!!!!
ADITZA'S BOSS
10 Apr 2012

Aditza, eu zic ca vei ramane fara baterie la ceasul tau si eu tot aici voi fi, calificativul tau mediocru tot la mine in pix se va afla. Vezi ma si partea plina a paharului, macar am reusit sa fac un COLECTIV UNIT (chiar daca e unit impotriva mea).... insa nici acum nu sunteti in stare sa spuneti "unde-s multi puterea creste".... na' pur si simplu nu puteti !!!
NICU TURCENI
10 Apr 2012

nu te supara pe noi dar nu mai suportam,te-ai purtat cu noi crezind ca esti la societate comerciala de la elsimida, dacorex,sau a tatalui care ai dizolvata si nu ai dat la atat miliardele pentru ca ti-a dat n.u.p, ionescu cu scradeanu, ai inima? ... nu cred daca aveai nu te purtai asa te gindeai la cei ce au murit si le cereai scuse la famili,...cei care am mai ramas in memoria celor ce au cedat o sa luptam cu credinta si sa facem din politia gorjana o politie corecta si cinstita care ajuta contribuabili mici si va determina contribuabili f.f.f. mari care tu -i sti sa dea la stat ce se cuvine ....la ei este evaziunea si la sefii pe care-i ti in functii si au legaturi cu societatii prin interpusi....nu ai ce pierde dute si bucurate de ce ai adunat ca de pedepsit te va pedepsi dumnezeu, sa te pedepseasca pe tine ca familia nu are vina....daca ai demnitate recunoaste ca ai gresit nenorocitule, ne-ai mincat ani din viata si ai facut familile sa sufere,
NICU'S BOSS
10 Apr 2012

Nicusoare, "daca voi nu ma vreti eu va vreu.....", iar daca te duce capu' si mai citesti din cand in cand altceva decat puterea.ro, (de citit vorbesc ca de scris e mai greu ... dute se srie du-te, la fel si bucura-te), spune cine a zis-o ! .... va spun si aici ce va spun de obicei...puneti mana pe munca....lasati gandul ca plec eu..... sunt doar speculatiile unui mic grupuletz de mediocrii.... iar voi sunteti "sagetile" lor strambe. Va pupa Vio - Best regards !!!
GOGU
11 Apr 2012

Viorele candva o sa platesti scumpa bataia de joc pe care ai facut o cu atatia politisti.reading
GORJAN
11 Apr 2012

CA-N FERMA ANIMALELOR La fel mananca, la fel bea, tot asa vorbeste, un incult, un diabolic, un camatar si un spagar nenorocit. Un om de NIMIC.
POLITIST
11 Apr 2012

azi a fost la craiova boss-ul..s-a inceput urmarirea in alte trei dosare penale ..nu mai scapi viorel ..o sa ai o surpriza mare zilele viitoare ..vor veni dupa tine ofiteri de la mai ,precum dupa lucratorii de la stoina ..rezolva-ti in judetul arad, la falca si fugi.. ai distrus acest inspectorat de politie ..domneste haosul ..maine la bilantul de la circulatie se vor revolta toti impotriva ta ..vinerea trecuta cei de la municipiu au dorit sa iasa in strada ..au fost opriti de seful pol municipale ca altfel era dezastru ..nu-ti dai seama in ce ne-ai tarat ..nu mai exista cale de intors viorele ..ori tu ori noi...
POLITIST
11 Apr 2012

Oare exista lege in aceasta tara ..cum poate fi tinut in functie acest bolnav psihic ..si gasca lui filip,negrea, stochian ,cir ,crac..dle ministru cu ce v-a momit acest dement ..faceti ceva ca la gorj e grav..luati masuri pentru ca altfel oamenii vor iesi in strada
OLTEANU
11 Apr 2012

'Oricine are cunostinte printre politistii din Gorj stie ca atmosfera in IPJ a ajuns aproape insuportabila. In afara de cei cativa care au fost agreati si promovati in functii ( majoritatea avand in comun cu Caragea - in afara de tupeu si badaranie - faptul ca au fost ani de zile subofiteri si au fost avansati dupa ce si-au cumparat diverse diplome ) si care isi vad linistiti de treaba ( a se intelege afaceri personale folosindu-se de influenta functiilor detinute ), ceilalti politisti isi consuma energia incercand sa supravietuiasca, fara a-si mai pune problema sa serveasca cetateanul care le plateste salariul. Reducerile de personal din MAI au fost facute dupa criterii inacceptabil de subiective - fapt care i-a permis inspectorului sef sa neutralizeze si mai usor “dizidentii” mergand cu abuzurile mult peste limita penalului ( a se vedea cazul politistului concediat in timp ce era in concediu medical si care solicitase deja transferul la un alt IPJ - caz cu privire la care s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de Caragea ). Un alt abuz care a stat la baza unui dosar penal este deposedarea unui politist de telefonul mobil PERSONAL intrucat Salvador suspecta ca fusese inregistrat audio in timp ce se exprima in stilul caracteristic si total nedeontologic fata de subordonati. Despre abuzurile si “performantele” profesionale ale lui Caragea au relatat uneori si ziarele locale din Gorj . Chiar in aceste zile, faptul ca politia din Gorj e condusa de un invinuit tine prima pagina a mai multor editii. Comentariile postate de cititori pe forum la fiecare din aceste articole ar putea - mai bine zis ar trebui sa faca - obiectul atentiei DGA - (structura centrala pentru ca local nu exista capacitate sau interes ). Nu intamplator mai aflam si despre politisti cu functii care fie fac accidente cu masina fiind sub influenta alcoolului , fie sunt pusi sub invinuire pentru uciderea unei persoane in incinta sediului politiei. Aceasta e imaginea reala a politiei gorjene. Daca domnul ministru de interne - care, intamplator, e gorjean la origine - va gasi de cuviinta sa trateze situatia superficial si nu va folosi parghiile administrative avute la indemana pentru a detensiona situatia preferand varianta comoda de a astepta decizia Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, va trebui sa-si asume si consecintele atitudinii sale care sunt mai mult decat previzibile
POLITIST
11 Apr 2012

atita timp cit a dat multi bani lui falca la arad,lui blaga si lui coldea de la s r i baronul nu isi face griji,va conduce i p j ul si din puscarie asta caci poate stringe bani si de acolo iar de bani e mare nevoie la p d l.D LE BLAGA desi ati strins cava bani de la baron ati pierdut f f multe voturi la gj ca abia asteapta lumea sa scape de portocalii ce sustin astfel de specimene in fruntea politiei,desi este un infractor.
ALT ANONIM
12 Apr 2012

ce intrebare,daca este baron este sef peste tot mai precis patron peste tot.este al P D L ului caci le da banii multi si cu asta vor sa ia VOTURI la gj.Deci un INFRACTOR incult si impostor conduce tot in gorj.asta e politica pdl ista caci la noi se poate orice.
UNUL
12 Apr 2012

Un infractor cu stele scapă Poliţiei române
ANDY
18 Apr 2012

Vremea trece si din nefericire pentru lucratorii Politiei Gorjene acest analfabet cu stele nu este deranjat de nimeni din conducerea MAI! Urla si tipa la toti oamenii aia ca nu isi merita banii pentru munca prestata, dar el caruia nu i-a scazut salariul din 2009 nici macar cu 2 lei, pe spinarea cui ia banii de la stat, nu a celor care nu trec pe acasa cu zilele?
POLITIST
19 Apr 2012

Inca asteptam..avem incredere in ministrul berca care intamplator este gorjean la origine ..luati masuri cu acest invinuit dle ministru..dosarele de la curtea de apel craiova l-au inrait si mai tare..se crede intangibil si face presiuni catre toti subordonatii ..
POLIţISTA
25 Apr 2012

Abuzurile acestui incult nu mai au limite: vă rugăm preluaţi articole în presa centrală, televiziuni şi solicitaţi public demisia acestui incompetent . Memoriile trimise de o parte dintre subordonaţi chiar şi ministrului actual de interne cântăresc prea uşor în faţa banilor pt campania electorală şi nu au înduplecat pe nimeni să-l dea jos pe dictator. De asemenea trebuie solicitată o expertiză psihiatrică a acestui psihopat ajuns la demenţă care săvârşeşte acţiuni diabolice. Abuzurile sunt şi de natură profesională cât şi personală mergând până la obsesii şi hărţuirea sexuală a subordonatelor sale care au ajuns şi la urgenţe sau au fost internate în spitalul militar , fiind chiar la un pas de moarte - o doamnă respectabilă care din păcate are o funcţie de conducere şi-a îngiţit limba --fiind salvată în ultimul moment de o altă colegă după care însuşi obsedatul a trimis-o la spital ,i-a asigurat cele mai bune condiţii pt familia sa şi i-a acordat în anul următor salariul de 50% spor pt serviciu excepţional fiind singura femeie din IPJ care deţine şi la ora actuală acest spor........ terorizând-o din păcate în continuare VĂ RUGĂM DLE ZIARIST FACEŢI CEVA PENTRU NOI
POLITIST
25 Apr 2012

Se pare ca procurorul de caz va finaliza ancheta in cazul acestui bolnav psihic in aceasta saptamana si vom vedea demiterea bolnavului..se va intocmi rechizitoriu si va fi trimis in judecata...asteptam cu speranta finalizarea anchetei...ministrul a luat suma de bani de 100 000 de euro si l-a pastrat in functie ,insa acum se va descotorosi de acesta ca de o masea stricata...
CONSTANTIN
30 Apr 2012

cel mai prost om pe care l-am cunoscut.Ce poti sa ii ceri unui tablagiu, care cred ca e frustrat ca a fost subofiter, iar acum ca e marele sef se razbuna ca un taran. Are creier de maimuta, de altfel are si fata tot de maimuta.URAT OM.
POLITIST
02 Mai 2012

dle ioan rus ...speram ca dvs sa puteti sa schimbati acest baron portocaliu fara creier si cu un caracter infect ..a instituit in politia gorj un regim de teroare si minciuna ..singura lui ocupatie este aceea de a strange bani pentru pdl ... asteptam cu speranta schimbarea acestui om cercetat penal urmarit penal si trimis in judecata pentru fapte in legatura cu serviciul
ION
02 Mai 2012

dle ziarist acum e momentul sa continuati ancheta ..iar dvs stimati colegi ..trimteti fiecare cate o scrisoare noului ministru de interne ..va avea o mare surpriza acest nou ministru vazand 800 de cereri de schimbare din functie a acestui baron cu epoleti ..
UN OM
15 Mai 2012

Degeaba domnilor poliţişti care scrieţi pe aici sub anonimat, nici măcar nu a-ţi avut curajul să ieşiţi în faţa ministrului de interne Ioan RUS, când a fost la sediul IPJ în 09.05, . Memoriile pe care le trimiteti ministrului sau corpului de control nu au nici o valoare, Duvac si Popescu I sunt oamenii lui . Vă meritaţi soarta ! Tocmai a fost asigurat până la pensie în scaunul de conducere., adică vreo 8 ani cu PSD la putere. Găsiţi alte mijloace de protest!!!
...
13 Noi 2012

daca imbecilu' de caragea a citit comentariile celor ce au scris, in majoritate, pare-se, oameni din politie... daca intr-adevar el a scris comentariile alea cu iz de mistocareala ieftina de la colt de obreja... atunci nu pot spune decat atat: DU-TE DRACULUI PE AMAZON, TABLAGIU INCULT SI LINGAU POLITIC... SAU IN JUGLA, MAIMUTOI IMBUIBAT...
Random imageUltimele stiri


loading...