2018-12-19 13:42


Șeful IPJ Timiș, cercetat pentru situația din județ

 |  11:55
Șeful IPJ Timiș, cercetat pentru situația din județ

Șeful IPJ Timiș, Gheorghe Popescu, precum și alți 22 de ofițeri din cadrul acestei structuri sunt cercetaţi prealabil, după ce Corpul de Control al ministrului de Interne a verificat activitatea acestora.

Potrivit oficialilor Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), celor 23 de ofiţeri li se impută, în urma controlului dispus de ministrul Constantin Traian Igaş, managementul defectuos şi, în unele cazuri, neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Pe plan local, potrivit unor surse, se vorbeşte că în urma acestor verificări s-ar dori schimbarea din funcţie a şefului IPJ Timiş, comisar-şef Gheorghe Popescu. Sursele au precizat că în locul acestuia ar urma să fie împuternicit un poliţist din judeţul Arad, însă niciun oficial, atât din Ministerul Administraţiei şi Internelor, cât şi din Inspectoratul General al Poliţiei Române, nu a confirmat aceste informaţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
27 Aug 2011

Gica ti-ai furat-o de data asta. Chir ti-au pus portocaliii gand rau. Asa e cand iti bagi nasul ... unde nu trebuie. Si ai pierdut o saptamana dupa curul sefului IGPR cand a fost in TM.
JUSTICE
28 Aug 2011

vineri la vizita lui igas din ordinul sau si al prefectului politia a batut oamnei pe strada si in sectia 3-au batut un handicapat pina l au bagat in spital-vizitiu,rapotan c mane si v burlacu sint de vina condusi de prefectul cludiu palza care are avere milioane euro desi a lucrat numai la sta-vila pe str tabla butii,mercedes ultimul tip,mustang alb,jeepuri-terenuri lucrate -pmii ha -protejeaza o mafie a unui francez care lucreaza cu japca 150 ha la topraisar la albesti la ciocirlia la limanu-semneaza in fals si iau bani apia etc-cind era consilier juridic la primarie claudiu palza nu mergea la 2 termene consecutive si primaria pierdea imobile de milioane euro-caz ciote-galerii metropol-milioane euro,cusacr,zisu,dan cornel si george despina,cinema progresul-gica slabu-dna tace
Random imageUltimele stiri


loading...