2018-12-15 14:21


Senator PNL, chef în Grecia în zi de doliu național

 |  17:08
Senator PNL, chef în Grecia în zi de doliu național

Senatorul PNL, Viorel Badea, a fost surprins la un chef la Atena, alături de alți liberali, în seara zilei de sâmbătă 31 octombrie, prima de doliu național după tragedia din Colectiv. Badea se afla în clubul Posidonio - music hall.

Fotografia a fost publicată pe Facebook, informează flux24.ro. Valeria Bulgaru, presedinte PNL Veneto-Italia, spune despre Badea că este „senatorul rușinii diasporene”. „Cum sa fac echipa, draga partidule, cu oameni dispusi sa calce pe cadavre, doar ca sa ajunga in functii de conducere? Nu sunt doar presedinta de filiala de partid, sunt mama, draga partidule si mai sunt si femeie de afaceri care stie ce inseamna responsabilitatea si asumarea ei, draga partidule si ma doare sufletul cand ma gandesc la cei arsi de vii, la durerea lor si a familiilor lor si ma revolta faptul ca suntem condusi de oameni iresponsabili, oameni carora nu le pasa decat de votul nostru. De oameni carora nu le pasa de semenii lor si de problemele lor si ale noastre, de oameni care asteapta doar sa le intre salariul in banca si spaga in buzunar”, spune Bulgaru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-11

TAGURI: senator, pnl, chef, grecia, doliu national, viorel badea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SERGIU
11 Noi 2015

ipocrizie crasa!!! partidul te ajuta sa faci afaceri banoase si tu te apuci sa plangi aici ca cica ti-e greu sau ce???dracu sa va ia de lipitori imputite!!!
Random imageUltimele stiri


loading...