2018-11-20 19:56


Senatorul Marius Isăilă, condamnat definitiv la închisoare

 |  11:59
Senatorul Marius Isăilă, condamnat definitiv la închisoare

Senatorul Marius Isăilă a fost condamnat la cinci ani și patru luni închisoare în dosarul în care este acuzat de trafic de influență și fals în înscrisuri sub semnătură privată, potrivit unei decizii definitive a Instanţei supreme.

De asemenea, Cristian Ene, fostul consilier personal al lui Marius Isăilă, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi efectuarea a 100 de zile de muncă în folosul comunităţii.

ICCJ a mai decis confiscarea sumei de 180.000 de euro, bani pirmiţi de Marius Isăilă de la un om de afaceri pentru a intervini in vederea stoparii unui control la ANAF la firma unui om de afaceri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-10

TAGURI: senator, marius isaila, condamnat, definitiv, inchisoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
10 Noi 2016

MAFIA PIZ-DISTA TRIMITE TOTI PUSCARIASII IN PARLAMENT.....NICI NU MA MIRA....DE CE NU-L PUN PE LISTE PE OSAMA BIN LADEN.....HITLER.....DOKTOR MENGELE......BERIA...AL-QAIDA.....ETCETERA>>>>>LA MODUL SERIOS....ASEMENEA PARTIDE AR TREBUI TRECUTE PE LISTA ORGANIZATIILOR TERORISTE...SI INTERZISE
ANONIM
10 Noi 2016

Partidul Rusia Unita a scapat de unul dupa lista data de organizatia mafiota psd.Cred ca aceat pru va intra tot la puscarie nu in parlament cu ghita la portitza la Jilava.
PARTIDUL SABOTATI ROMANIA
30 Noi 2016

DUPA ALEGERI JUSTITIA VA FI LA FEL PENTRU TOTI FUFA SA SI FACA BAGAJUL SI SA L PUNA LA USA LA FEL SI JOIAN CEL CARE A VANDUT COPII PENTRU ORGANE
Random imageUltimele stiri


loading...