2017-01-19 13:00

EVENIMENT


Senatorul Mircea Banias susţine că unii vameşi arestaţi au legături strânse cu PSD

 |  19:38
Senatorul Mircea Banias susţine că unii vameşi arestaţi au legături strânse cu PSD
PreşedintelePDL Constanţa, senatorul Mircea Banias, a prezentat ieri într-o conferinţă depresă câteva exemple de persoane care sunt cercetate sau reţinute în urmaacţiunilor recente de la frontiere şi care ar avea legături strânse cu PSD.

"Unsubiect fierbinte îl constituie controalele care se realizează la frontierelenon-UE din România şi constat că, în special PSD, prin vocea liderului său,Victor Ponta, duce o campanie de dezinformare a opiniei publice. Eu am câtevaexemple de persoane reţinute sau cercetate în aceste cazuri care au strânselegături cu PSD. Avem pe Burdan Ghiţă Cristian, lucrător vamal la Foeni,judeţul Timiş, care este fiul primarului PSD din oraşul Chişineu Criş, MilanŞtefan Gubic, şeful de tură, care este dat în urmărire generală, a candidat dinpartea PSD la Primăria Arad în 2008. Iulian Matei este fiul fostului senatorPSD Viorel Matei şi Claudiu Iorgovan este nepotul fostului senator PSD, AntonieIorgovan", a susţinut Banias.

PlayStation-ullui Victoraş

Deasemenea, liderul PDL Constanţa l-a acuzat pe preşedintele PSD, Victor Ponta,că nu a atins maturitatea din punct de vedere politic şi că vede România ca peun joc de PlayStation. "În legătură cu modul în care Ponta înţelege săvalorifice această situaţie, nu face decât să-mi întărească convingerea că maiare mult până la maturitate din punct de vedere politic şi că tratează Româniaca pe PlayStation-ul lui Victoraş, iar guvernarea ca pe o cursă de maşinuţe,lucru pe care noi nu avem cum să-l acceptăm. De asemenea, face acuzaţiigratuite la adresa liderilor PDL şi acest mod de a face politică, care a culminatieri cu o comparaţie forţată între România şi Egipt, nu face decât să mă ducăcu gândul la asemănarea dintre liderul opoziţiei egiptene, Mohamed ElBaradei,care a câştigat Premiul Nobel pentru pace şi liderul opoziţiei din România,Victor Ponta, care era cât pe-aici să câştige o cursă de raliuri", aafirmat preşedintele democrat-liberalilor constănţeni.

Ponta:Flutur, Falcă şi Blejnar sunt portofelele PDL

LiderulPSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă într-o conferinţă de presă la Ploieşti,că Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă şi Sorin Blejnar sunt cei care "strângbanii din toate zonele de evaziune şi de corupţie", iar cei trei ar trebuisă semneze "protocolul strângătorilor de bani din vămi".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-04-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image