2017-01-17 15:12

EVENIMENT


Senatorul PSD lucrează pentru Parlament... acasă

 |  19:44
Senatorul PSD lucrează pentru Parlament... acasă

Senatorul Cătălin Voicu vrea ca SRI să pună la dispoziţia expertului desemnat de instanţă manualele de utilizare şi aparatura cu ajutorul căreia au fost realizate interceptările în dosarul său.

Avocaţii senatorului au formulat, ieri, această cerere, după ce SRI a răspuns printr-o adresă că aparatura şi manualele de utilizare sunt clasificate. Noua cerere adresată instanţei de către avocaţi vine după ce expertul desemnat de judecător a spus că nu se poate pronunţa cu privire la autenticitatea înregistrărilor în lipsa aparaturii. Curtea Supremă a rămas în pronunţare pe această cerere, la închiderea ediţiei magistraţii aflându-se încă în deliberări. Ion Cazacu, avocatul lui Voicu, a explicat că nu contestă interceptările sub aspectul vocii, ci al „anumitor fraze”, despre care senatorul spune că ar fi „lipite”.

Deşi a fost eliberat în arest, despre senatorul PSD Cătălin Voicu nu are veşti nici unul dintre colegi. „Luni, marţi şi miercuri n-a venit, nu a informat grupul de ce. Asta depinde numai de felul în care îşi tratează el mandatul”, ne-a spus vicepreşedintele grupului PSD, Vasile Nicula. Sorin Lazăr, secretarul Comisiei pentru drepturile omului, din care face parte Voicu, spune că nu a întrebat „de jenă” despre cauzele absenţei lui. „Nu l-am văzut la plen, iar la comisie a venit un consilier al dumnealui şi s-a interesat de portofoliul de lucrări, să le ia să lucreze acasă. Probabil o să vină, dar nu ştiu când”, ne-a declarat Lazăr.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image