2019-03-23 06:43


Senatul dă avize favorabile în cazurile Gabriel Oprea și Doina Tudor

 |  16:13
Senatul dă avize favorabile în cazurile Gabriel Oprea și Doina Tudor

Senatorii din Comisia Juridică au dat undă verde cererilor DNA. Astfel, liberala Doina Tudor poate fi reținută și arestată, iar Gabriel Oprea poate fi urmărit penal.

În cazul Doinei Tudor, nouă senatori au votat pentru, unul împotrivă și un vot a fost anulat.

De asemenea, senatorii au dat aviz pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea într-un nou dosar. Șase senatori au votat pentru, iar cinci au votat împotrivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-24

TAGURI: senat, comisia juridica, gabriel oprea, doina tudor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA URBEI
23 Feb 2016

Bastane uitate in ochi mei . Ai vila in Pipera si teren 3500 mp , inchiriata la scoala gradinita , lund 10 000 euro pe luna ? Ai resteruntul popasul Caprioarelor din Neptun ? Ai apartamente si restaurant in calea 13 septembrie cu Trafic Greu , cu un Arab , inca din 1990 construit de armata ? L-ai pacalit pe Araboi ? A facut plingeri ? Ai facut ginerele si fata Academicieni la 26 ani si ce cercetari si lucrari stintifice au facut ? Ai deturnat fondurile Ministerului de Interne , cumparind masini , jacuzi , calculatoare si altele ? teai intilnit la restaurant cu Rares Bogdan in ziua accidentului , cu escortele si ce urgenta de stat era ? O cunosti pe Madam Plescoi si Cocos facind afaceri cu ei ? Afacerile de la Clubul Dinamo si Borcea sau terenurile cu blocuri din groapa , nu sti nimic ? Dar la Academie tu ai bagat-o ? Ai facut 15 000 mi de academicieni , iar diplome unde sau facut ? Asa sati ajute dumnezeu ., in interesul national .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...