2019-04-21 16:22


Șerban Nicolae ia în RÂS comunicatele ambasadelor: ”Nu dau DOI BANI”

 |  19:02
Șerban Nicolae ia în RÂS comunicatele ambasadelor: ”Nu dau DOI BANI”

Există de multă vreme un interes de a ţine România într-o zonă de experiment în materie judiciară, susţine Şerban Nicolae, negând buna-credinţă a ambasadelor, după ce acestea şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la legile Justiţiei.

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat că nu dă doi bani pe buna-credinţă a ambasadelor.

"Pentru mine nu e o surpriză. Oameni de bună-credinţă ne-au dat această sugestie în mod insistent: 'domnule, faceţi o traducere, sintetizaţi documentele, iar toţi cei care vor să se pronunţe să o facă în cunoştinţă de cauză sau măcar să nu spună după aceea că nu au avut acces la date'.

Eu am fost de la bun început foarte sceptic şi am spus că eu nu-i cred de bună-credinţă pe aceşti şefi de misiuni diplomatice, pentru că eu nu cred că lipsa traducerii sau lipsa accesului la informaţiile de la Parlament i-ar fi făcut să încalce Convenţia de la Viena, celebrul articol 41.

Eu nu cred că un om de bună-credinţă se pronunţă asupra unor lucruri fără să cunoască înainte, pe motiv că nu le-ar fi avut traduse. Bineînţeles că au servicii de traducere. În realitate, au altceva. Există de multă vreme un interes de a ţine România într-o zonă de experiment în materie judiciară. Nu au protestat niciodată ambasadele pentru protocoalele secrete, inexistente în orice democraţie. Nu dau doi bani pe buna-credinţă a acestor comunicate şi a acestor ambasade", a declarat Şerban Nicolae, citat de ziare.com, la Antena 3.

Reamintim că 10 ambasade ale unor ţări UE au remis un comunicat de presă comun, prin care atrăgeau atenţia că modificările la legile justiţiei ar putea reprezenta un risc la adresa progreselor pe care România le-a făcut în lupta anticorupţie, şi transmiteau că este nevoie de transparenţă în procesul decizional. De asemenea, ambasadele au cerut predictibilitate în aceste modificări.

"Ambasada Franţei în România urmăreşte cu atenţie ansamblul evoluţiilor legate de reforma justiţiei, inclusiv discuţiile din cadrul societăţii româneşti şi dispune de propriile servicii de traducere în acest scop", a transmis după primirea traducerilor Ambasada Franţei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-29

TAGURI: legile justitiei, comunicate, ambasade, serban nicolae
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EMIGRATU '
30 Dec 2017

N-AM VAZUT IN VIATA MEA UN CRETIN MAI PENIBIL CA NICIOLAE , cIORDACHE SI CRETINUL ANALFABET NICIOLINCEA . LA GROAPA DE GUNOI CU ANIMALELE ASTEA .
ANONIM
30 Dec 2017

SI TU SA LE INSOTESTI' ASTIA SUNT CRETINI IAR TU ESTI UN IMBECIL ,O EROARE GENETICA FARA CREIER E MAI BUNA MADAM KAKARAU O ISTERICA SMECHERA CARE A LASAT AMERICA PENTRU ROMANICA DESIGUR AICI E TARA HOTILOR SI NUMAI DAND DIN PAPAGAL E BOIEROAICA PE CAND ACOLO ERA O NULITATE CARE TREBUIA SA MUNCEASCA CONCLUZIA E UNA TOTI POLITICIENII ACTUALI INDIFERENT DE PARTIN SUNT NISTE JIGODII ASA CA NU VA MAI STOFOCATI DEGEABA
ANONIM
30 Dec 2017

ESTE O NECESITATE PRIMORDIALA RESTRUCTURAREA SI REORGANIZAREA INSTITUTIILOR, AUTORITATILOR, SI STRUCTURILOR STATULUI ATAT DIN MOTIVE OPERATIVE CAT SI AL OPTIMIZARII FOLOSIRII RESURSELOR , DAR ACEASTA TREBUIE FACUTA DE CATRE DECIDENTI CU DEMNITATE SI "ARHITECTI'" de caracter CREDIBILI, CAPABILI, RATIONALI SI LUCIZI cu reputatie de ELITE . ACTULA PUTERE POLITICA A STATULUI ROMAN ESTE TOTAL COMPROMISA, SI PRIN MAFIOTISMUL CUM S-A DECIS INSTALAREA CATARAREA SA SI PRIN CEEA CE CONTINE ACEASTA (in majoritate nulitati si reziduuri umane). Margaret Thatcher RAMANE IN ISTORIA LUMII CA CEA MAI VALOROASA PERSOANA DEOARECE intre 1979 -1990 a restructurat statul , care era pe duca capusat cum e si RO, fiind ajutata si de politicienii CU NOBLETE vesnica si nu de catre niste NAROZI TRADATORI DE NEAM. GUNOAIELOR UMANE OPRITI MODIFICARILE LEGISLATIVE SI ADOPTAREA DE MASURI TAMPITE GUVERNAMENTALE SI PARLAMENTARE. NU AVETI STRATEGII, PROGRAME DE DEZVOLTAREA TARII NICI INTR-UN DOMENIU. DE 28 DE ANI ROMANIA ESTE FURATA SI DISTRUSA CONTINUU. SUNTEM SINGURA TARA FARA RAZBOI INTERN (pe primul loc in lume) DIN CARE POPULATIA EMIGREAZA CONTINUU DIN CAUZE POLITICE NOCIVE SI MAFIOTISM PUBLIC.... Sunt necesare ALEGERI ANTICIPATE PE BAZA DE COMPETENTA SI INTEGRITATE DIN RANDUL CETATENILOR CARE AU SPIRITUL DEZVOLTARII PUBLICE SI AL VOLUNTARIATULUI PUBLIC.
MAFIA PSD
30 Dec 2017

Cine a putut vota un asemenea semidoct ca serban cap de porc asta ? Tot niste analfabetisi cretini ca el.
ANONIM
30 Dec 2017

POLITRUCII MAFIOTI DE 28 DE ANI ACTIONEAZA PROGRAMATIC AU FURAT ECONOMIA NATIONALA, AU FURAT AVUTIA NATIONALA, AU FURAT DIN IMRUMUTURI AMANETAND VIITORUL, ACUM FURA DIN TAXE SI IMOZITE PANA S-O TREZI BOBORUL ADORMIT SI TROMBONIT DE CONDUCATORII PERVERSI, DEMAGOGI, SEMIDOCTI, BANDITI SI TRADATORI DE NEAM................
@ MAFIA PSD
30 Dec 2017

PAI UNUL CARE A VOTAT MAFIA PSD PARE ACEST ANIMAL BATRIN , " ANONIM "
@ANONIM
30 Dec 2017

dar tu bou batrin cind ai de gind sa te trezesti ?
ANONIM
30 Dec 2017

@@ANONIM . TU sigur ESTI AVORAT DE O CATEA CARE SI-A TRASO CU TOTI TURBATII. Orice popor pe glob este ca un musuroi de furnici din BIZDA matii , iar daca te raportezi la univers esti un vierme (DAR NU DE KKT E MARE CI UN CARI...... CA PUTI)
@ANONIM
30 Dec 2017

TEA AVORTAT MATA CU FUSUL PE SANTZ IN TELEORMAN ? FII SINCER .
ANONIM
30 Dec 2017

LA MULTI ANI IN PENITENCIAR CU TOTI CLIENTII TAI .......BAI MANIVELA......
@ANONIM
30 Dec 2017

SUGI PUULA OFTICOSULE , MORI IN CHINURI .
ANONIM
30 Dec 2017

CAP DE PORC , SISIIT PE DEASUPRA , SOFER DE MAFIOTZI , PUPINCOORIST FRUNTAS PE RAMURA , BOU DIN NASCARE , LINGAUL LUI DRAGNEA SI TARICEANU , DUSMANUL LUI IOHANNIS , DISTRUGATORUL CODULUI PENAL , CE FRUMOS CV ARE ANIMALUL ASTA DE NICOLAE . ALLO JILAVA , I-L MAI LASA-TI MULT IN LIBERTATE ?
PARPALA
31 Dec 2017

URMARITI PE YOUTUBE INTERVENTIILE ACESTUI PORC SISIIT SI ALE SISIITULUI NICOLICEA . AU VOTAT ROMANII ANIMALE CA EI IN SENAT , SAU AU FOST IMPINSI PE LISTE DE PSD ?
ANONIM
31 Dec 2017

COMENTARII DE MAI SUS DEMONSTREAZA CA NU NUMAI POLITICIENII SUNT NISTE CARPE PRIMITIVE CI SI MAJORITATEA POPORULUI. ASTA-I DIALOG? ASA SE VORBESTE LA SATRA SAU PRIN CURTILE TZIGANILOR STAPANI DE SCLAVI DE LA BEREVOIESTI SA VA FIE RUSINE LA TOTI...CU ASTFEL DE OAMENI POATE PROGRESA O NATIE? NICIODATA VA MAI SPUN O DATA ....SA VA FIE RUSINE ...NUMAI CA VOI NU AVETI '''NICI RUSINE DE OAMENI NICI FRICA DE DUMNEZEU'''
PARPALA
31 Dec 2017

PORCUL GRETZOS NICOLAE RIDE FERICIT IN POZA ASTA . A TRECUT IGNATUL PORCILOR SI EL E INCA IN COCINA SENATORILOR ... BAGAT-II O SIRMA IN RIT VA ROG .
@ANONIM
31 Dec 2017

COMENTARIILE TALE DEMONSTREAZA CA ESTI UN LABAGIU , UN PUPINCURIST PSDIST , O CUTRA ORDINARA , UN DOBITOC BATRIN SCLEROZAT , UN MUUIST , UN PEDOFIL NENOROCIT , UN RASIST ORDINAR , UN SOROSIST TEMBEL , O SECATURA CUM MAI SINT O GRAMADA IN ROMANICA , UN ANTI DEMOCRATIC , UN DUSMAN INVERSUNAT AL LUI IOHANNIS , PE CARE IL URASTI ENORM , DAI AI UITAT DE CE . PENTRU CA ESTI SCLEROZAT BAI BOU BATRIN .
RECEANU NICOLAI
01 Ian 2018

traiasca psd BRAVO DOMNULE SERBAN dACA OBSERVI AICI POSTEAZA UN SINGUR INDIVID BOLNAV PROBABIL UN PISAT DE ALA CARE I PUNEA CATUSILE PE CAP LUI DRAGNEA UN MOSNEAG LABAGIU SI CACAT
@RECEANU
01 Ian 2018

DUPA CIT ESTI DE PROST FAC PARIU CA ESTI PSDIST . MULTA PUIE DOBITOCULE .
@RECEANU
01 Ian 2018

PUPALA-I IN CUR PE PORCUL SISIIT NICIOLAE SI PE TOTI MANIFESTANTII DIN PIATA VICTORIEI .
RECEANU NICOLAI
01 Ian 2018

mars labagiule cacat stai pe postari si de revelion amarat nebun Te au parasit toti de nebun si drogat ce esti traiasca psd si a3
@RECEANU
01 Ian 2018

la mine revelionul e mai tirziu bai boule . m-a pis pe psd si in special pe a3 . mai bea o sticla din tuica ta scirboasa si mars in pat cacat prost .
DA SUNT SIMPATIZANT PSD
01 Ian 2018

si sunt mandru de asta Decat bautor de pisat mai bine un om normal Ce fel de revelion ai tu ? cu droguri si pisat la sticlaDimineata veti face o spirala si apoi iar cu sticla de pipi traiasca psd si a 3
@ DA SUNT SIMPATIZANT CIUMA RO
01 Ian 2018

Ce detergent a folosit gadea si ciutacu de ti-a spalat creerul in asa hal materie prima pentru cimitir ?
PARPALA
02 Ian 2018

PSD = CIUMA ROSIE , LA GROAPA CU EI .
@DA SUNT ...
02 Ian 2018

SESPUNE SINT , NU SUNT BAI CREER SPALAT DE A3 .
Random imageUltimele stiri


STARBAG