2018-12-11 06:46


Şerban Huidu s-a retras la ţară

 |  16:42
Şerban Huidu s-a retras la ţară

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au decis începerea urmăririi penale pe numele realizatorului tv Şerban Huidu pentru ucidere din culpă, în timp ce acesta, potrivit socrului său, s-a izolat într-o casă la ţară alături de un psiholog.

Cele trei persoane care au murit în urma accidentului erau colegi la o firmă din Braşov, Ioan Garbis şi Magda Drăghici fiind patronii, iar Ştefan Lungu, şoferul, iar duminică se îndreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a aştepta un client din străinătate.Cei trei lucrau la firma Toledo SRL de pe Calea Feldioarei din Braşov.

Ioan Garbis a fost căsătorit timp de zece ani cu Cristina Lapis, preşedintele Asociaţiei „Milioane de Prieteni” şi directoarea Rezervaţiei de urşi de la Zărneşti. Cei doi au divorţat în urmă cu 26 de ani, dar au rămas buni prieteni. Trupul lui Garbis a fost depus, ieri, la Capela Bisericii Greceşti Sfânta Treime din Braşov.

Magda Drăgici era divorţată de mulţi ani şi avea o fiică de 27 de ani care lucrează în Bucureşti. Prietenii o descriu ca pe o femeie plină de viaţă şi sportivă, care iubea drumeţiile, schiul şi înotul. Trupul femeii a fost dus la capela Bisericii Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel de pe strada Aurel Vlaicu din Braşov, după care va fi transportat la Bucureşti pentru incinerare.

Ştefan Lungu Balogh era căsătorit şi avea un fiu care locuieşte la Bucureşti. Prietenii au spus despre el că era un om harnic şi puternic, un om de munte, căruia îi plăceau drumeţiile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-10-29
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...