2019-05-19 10:18


Serbia REFUZĂ oficial EXTRĂDAREA lui Sebastian Ghiță

 |  20:35
Serbia REFUZĂ oficial EXTRĂDAREA lui Sebastian Ghiță

Curtea de Apel din Belgrad a confirmat, miercuri, decizia Înaltei Curţi de Justiţie prin care este respinsă solicitarea de extrădare în România a fostului deputat Sebastian Ghiţă, informează presa sârbă, citată de Mediafax.

Curtea de Apel din Belgrad a confirmat decizia Înaltei Curţi de Justiţie din Belgrad ţinând cont de faptul că Sebastian Ghiţă este eligibil pentru obţinerea azilului în Serbia "în contextul riscurilor de a fi persecutat în ţara de origine din cauza opiniilor politice", informează publicaţia Danas şi site-ul Insajder.net. Potrivit deciziei Curţii de Apel, Înalta Curte de Justiţie a ajuns la "concluzia adecvată" că situaţia lui Sebastian Ghiţă "s-ar înrăutăţi" dacă ar fi extrădat în România.

În iulie, Înalta Curte de Justiţie din Belgrad a respins cererea autorităţilor române privind extrădarea fostului deputat Sebastian Ghiţă şi a stabilit că este eligibil pentru obţinerea azilului. Prin această decizie, Înalta Curte de Justiţie din Belgrad a admis că, în luna iunie, prin decizia Direcţiei pentru Azil a Ministerului sârb de Interne, Sebastian Ghiţă a devenit eligibil pentru azil în Serbia, "din cauza acţiunilor de persecutare la care a fost supus în ţara de origine ca reacţie la exprimarea opiniilor politice", a informat agenţia Tanjug, citată de publicaţia Kurir.

Documentaţia în acest caz a fost trimisă deja Curţii de Apel din Belgrad care, după audierea procurorului şi a avocatului lui Sebastian Ghiţă, poate confirma, revoca sau anula decizia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-22

TAGURI: curtea de apel, belgrad, serbia, extradarea, sebastian ghita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Aug 2018

mai are Serbia niste locuri si pentru alti tovarasi "persecutati" de omuletii verzi? ca mai sunt o gramada in situatia lui Ghita
NEGRO
23 Aug 2018

Serviciul de securitate sarb actioneaza. Inalta Curte de Justitie din Belgrad se conformeaza. Sa avem in vedere faptul ca statul responsabil cu destramarea prin forta a fostei Iugoslavii nu ne vrea binele. Mitul colportat de naivi al singurului vecin al Romaniei care nu a avut intentii destabilizatoare pentru Tara trebuie combatut cu fermitate. Se stie cum s-a predat securitatea sarba KGB-ului inca din vremea lui Tito. Se cunoaste rolul ei in evenimentele din decembrie 1989 in Tara noastra. Si mai ales in ideea destramarii Romaniei imediat dupa aceste evenimente, in colaborare cu agentii KGB din tara care au regizat lovitura de stat. Raspunsul Inaltei Curti de Justitie de la Belgrad in cazul agentului Ghita se inscrie pe aceasta linie. Iar firele toate duc prin PSD-ul romanesc la domnul Putin. Acolo incearca sa ne tarasca domnul Dragnea oligarhul de carton din Teleorman intru supravietuirea tuturor oligarhilor in apele barbariei estice. Sa fim vigilenti! Suntem inconjurati de neprieteni, iar slugile lor conduc deocamdata Tara. Sa nu-i lasam! Altfel, pun jandarmeria pe noi, ca in 10 august 2018. Incercarea esuata de masacru al acelei nopti care copiaza la indigo manipularile din 89 si mineriadele domnului Iliescu poarta pecetea Liviu Nicolae Dragnea, Carmen Dan si Speranta Cliseru. Dupa 28 de ani de de innegurare postbolsevica nu se remarca nici un minim de evolutie a gandirii lor represive. Sunt tot aceiasi. Dar mult mai verosi si mai ambitiosi. Dar noi suntem altii. Am vazut adevaratele valori ale omenescului. Si stim sa-i punem la punct. Prin mijloace democratice. In fata lor perdelele de fum PSD-iste se destrama. Iar sobolanul Dragnea a inceput sa chitaie a frica si lasitate. Se simte incoltit. Noi nu trebuie decat sa perseveram. Sa scoatem din letargie opozitia. Astfel vom birui. Asa sa ne-ajute Dumnezeu!
PORNOHACI
23 Aug 2018

Sa te ajute dupa sufletul tau, daca te consideri neprihanit !
Random imageUltimele stiri


STARBAG