2019-01-16 18:50


Sesizare la CNATDCU în legătură cu TEZA de DOCTORAT a premierului Mihai TUDOSE

 |  13:27
Sesizare la CNATDCU în legătură cu TEZA de DOCTORAT a premierului Mihai TUDOSE

Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a primit o sesizare cu privire la teza de doctorat a premierului Mihai Tudose.

Sesizarea, adresată președintelui CNATDCU, Ionel Valentin Vlad, a fost analizată de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), a fost admisă, înregistrată și transmisă spre soluționare Consiliului pe data de 5 iulie, notează Agerpres.

''Vă înaintăm sesizarea referitoare la teza de doctorat a domnului Tudose C. Mihai cu titlul 'Protecția infrastructurii critice — element strategic dinamic în sectorul de securitate', susținută la Academia Națională de Informații 'Mihai Viteazul', însoțită de documentele pe suport electronic, înregistrată la UEFISCDI cu nr. 1806/04.07.2017. Sesizarea respectă cerințele OMENCȘ 3482/24.03.2016 și este transmisă către CNATDCU în vederea demarării procesului de analizare și soluționare a acesteia'', se arată în documentul publicat pe site-ul Consiliului.De asemenea, sesizarea a fost transmisă Ministerului Educației Naționale.

Premierul Mihai Tudose este absolvent al Facultății de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine "Dimitrie Cantemir" din București (1995) și al cursului postuniversitar "Management și gestiunea afacerilor" (2001) la Facultatea de Științe Economice (Universitatea Dunărea de Jos din Galați). De asemenea, a absolvit un curs postuniversitar în domeniul securității naționale (2006) la Colegiul Superior de Securitate Națională — Serviciul Român de Informații, potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților.

În 2010, a obținut titlul de doctor în domeniul Științe Militare și Informații, pe tema ''Protecția infrastructurilor critice'', la Academia Națională de Informații ''Mihai Viteazul'' — Serviciul Român de Informații.

Din 2013, deține o adeverință de certificare pentru profesia didactică — monospecializare de la Universitatea Națională de Apărare "Carol I" — Departamentul de management militar și de pregătire a personalului didactic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-07

TAGURI: cnatdcu, sesizare, teza doctorat, premier, mihai tudose
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CHRISTIAN CARLOS
07 Iul 2017

Sunt Christian Carlos, un creditor de bani privați, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere sau pentru a vă plăti facturile și o finanțare corporativă pentru imobiliare și orice fel de finanțare a afacerilor. De asemenea, ofer credite persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la rata dobânzii de 3%. Îți dau împrumut oamenilor serioși care sunt interesați de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: christianfinance11@gmail.com
GOGU
07 Iul 2017

Speram sa analizeze la fel si la plagiatoarea de 4% SAU ASTA E VALOAREA FEMEII FATALE SI.....STERPE
MARINELU
07 Iul 2017

Pentru plagiatoare nu au primit ordin de executie.
Random imageUltimele stiri

loading...