2017-01-17 09:34

EVENIMENT


Şi-a băgat în comă un vecin cu o singură lovitură de pumn

 |  18:55

Untânăr din Brăila a reuşit să bage spaima în toţi sătenii. Mereu iute la mânieşi cu pumnii încleştaţi, gata de bătaie, aşa îl ştiu toţi localnicii. Ieri a săritla un vecin de-al său şi cu un singur pumn a reuşit să îl pună la pământ, deşieste un munte de om. Victima are un magazin şi vedea în fiecare zi cum cei carevin să cumpere de la el sunt acostaţi de bărbatul de 29 de ani. Scandalul s-aaprins când victima - un bărbat de 35 de ani - a îndrăznit să-i cearăindividului să nu îi mai hărţuiască clienţii.

Patronula încercat să discute omeneşte cu el, însă acesta nu a stat pe gânduri şi l-alovit cu sete, în bărbie. Victima a căzut ca străfulgerată, s-a lovit cu capulde o bordură şi a rămas inconştient. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă.

Când şi-a dat seama ce a făcut, s-a grăbit sădispară, mai ales că ştia că poliţiştii îl cercetează şi în alte dosare penale,tot pentru scandaluri. Singurii care îi iau apărarea sunt părinţii săi. Dacă vafi găsit vinovat, bărbatul riscă să ajungă după gratii.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-12-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image