2019-02-15 23:22


Şi-a confundat tatăl cu un demon şi l-a decapitat

 |  18:53
Şi-a confundat tatăl cu un demon şi l-a decapitat

Untânăr de 21 de ani este principalul suspect în cazul unei oribile crime care aavut loc duminică noapte în comuna Cucuteni din judeţul Dâmboviţa. L-adecapitat pe cel care avea grijă de el şi care i-a dat viaţă, după ce l-aconfundat cu un demon. Vecinii spun că tânărul are probleme psihice şi cătrebuia internat într-un ospiciu. Dacă boala va fi confirmată de medici, atunciaceasta îl va scăpa de puşcărie.

Duminicănoapte, în jurul orei 3.00, o vecină a auzit scandal în curtea familiei Neacşu.S-a gândit că iar se ceartă cei doi, Vasile (51 de ani) şi Cosmin Neacşu (21 deani), tată şi fiu, lucru care se întâmpla tot mai des în ultimul timp după cesurorile mai mari care locuiesc una în Bucureşti, iar cealaltă în Braşov s-aumutat la casele lor. Mama celor trei copii este plecată la muncă înstrăinătate.

Ovecină a povestit că tânărul şi-a mai bătut părintele şi cu altă ocazie. „Lascut timp după aceea, ăl bătrân a vrut să se spânzure. Apoi s-a aruncat de pepodul de la Ciment, tot din cauza fiului”, a mai spus vecina.

CostinNeacşu, în vârstă de 21 de ani, a uimit tot satul cu fapta sa. Toată lumea îlştia un băiat liniştit. Toţi îl ştiu însă cu probleme psihice. Noaptea trecută,un moment de nebunie l-a cuprins după ce a văzut în tatăl său întruchipareademonului. „E oribil ce a putut să facă. Nici nu pot să mă uit. Sunt de-adreptul şocat. Niciodată nu m-am gândit că e capabil de aşa ceva. A venit şefulde post la noi şi ne-a spus că trebuie să mergem pentru că a avut loc o crimă.El era un băiat liniştit. Nu ştiu cum a ajuns la Târgovişte”, ne-a povestitSorin Manea, paznic la primărie.

S-a spălat şi aplecat

Anchetatoriicred că, după ce a comis crima, tânărul s-a spălat, s-a schimbat de haine, aluat o maşină la ocazie şi s-a prezentat la Spitalul din Pucioasa, fără săspună absolut nimic. Pentru a vedea ce s-a întâmplat cu el, medicii de acolol-au trimis la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal din Târgovişte cu oSalvare, unde acesta a declarat cu seninătate că şi-a omorât tatăl.

Poliţiştiicriminalişti şi procurorii încearcă acum să stabilească împrejurările în care aavut loc crima. Aceştia au găsit capul victimei la un metru şi jumătate distanţăde corp. Deocamdată, arma crimei nu a fost găsită. Se pare că scandalul aînceput în faţa curţii, după urmele de sânge de la poartă. Poliţiştii auprelevat mai multe probe din faţa locuinţei, din curte, dar şi din imobil.

„Celmai probabil, după felul în care arată lucrurile, este un bolnav mintal. Nuştim dacă este luat în evidenţele medicale sau are chiar o măsură de siguranţă.Vom stabili după ce verificăm internările la Pucioasa. La prima vedere, pare săfie vorba de o schizofrenie, o lipsă de discernământ. Dacă se va stabili căeste bolnav, va fi internat în vederea expertizării. Cadavrul a fost găsit înmijlocul curţii, decapitat, iar arma crimei nu a fost găsită”, a declarat IonCanache, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Tânărula fost reţinut de poliţişti. La Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, CosminNeacşu a spus: „Sunt la poliţie pentru că l-am omorât pe tata. Recunosc. Nu arerost să spun mai multe, faptul este consumat. Important este că l-am omorât.Regret ce am făcut. Asta e. Avea grijă de mine, îmi făcea de mâncare. Nu maivreau să vorbesc despre asta”.

Celmai probabil, în zilele următoare el va fi supus unei expertize psihiatrice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-12-17

Mai multe imagini:
Şi-a confundat tatăl cu un demon şi l-a decapitat
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...