2018-12-15 09:02


Şi-a ucis soţia care îl înşela pe Facebook şi apoi s-a aruncat de pe bloc

 |  18:25
Şi-a ucis soţia care îl înşela pe Facebook şi apoi s-a aruncat de pe bloc

O femeie în vârstă de 28 de ani a fost găsită moartă, într-un apartament din municipiul Deva, iar anchetatorii spun că aceasta ar fi fost stangulată de soţul ei, care apoi s-a sinucis aruncându-se de pe un bloc din apropierea celui în care locuiau cei doi soţi.

Vecinii cuplului spun că bărbatul lucra în Suedia şi că îşi bănuia soţia de infidelitate. Bărbatul, Iulian Colesniuc, în vârstă de 37 de ani, a venit în ţară, sâmbătă, iar crima a avut loc după o ceartă, în noaptea de sâmbătă spre duminică. După ce şi-a ucis soţia, criminalul ar fi scris un mesaj pe corpul acesteia şi apoi s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc de nouă etaje.

Trupul femeii ucise a fost găsit pe jumătate dezbrăcat, iar pe pieptul victimei ar fi fost scris cu cariocă roşie mesajul „Facebook ucide”. Se pare că femeia şi-ar fi găsit un amant pe Facebook în timp ce soţul lucra în străinătate.

În apartamentul în care a fost găsit cadavrul femeii se aflau doi copii, de 3, respectiv, 4 ani, băieţii celor doi soţi. Cei doi copii au fost încredinţaţi rudelor şi urmează să fie anunţată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Cadavrul bărbatului, care a fost găsit de un trecător, a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Hunedoara.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-18
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DANA
06 Mai 2012

Îl înșela pe Facebook? :)) Și cum spuneți voi că s-a întâmplat să îl înșele pe un site de socializare?
Random imageUltimele stiri


loading...