2016-10-22 05:01

EVENIMENT


Sibienii vor protesta fără aprobare

 |  16:27
Sibienii vor protesta fără aprobare

Mircea Bucur, organizatorul protestelor din ultimele 22 de zile de la Sibiu şi preşedintele Asociaţiei Sibiu Decembrie 89, a declarat că protestatarii vor continua să iasă în stradă în următoarele zile, chiar dacă Primăria a avizat marşurile acestora, doar până marţi, 7 februarie. ”Până la această oră nu a fost înregistrată cererea de avizare în continuare a protestelor”, a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt la Primăria Sibiu. “O să facem proteste în continuare până cade Guvernul Băsescu, până o să avem un guvern cum cerem, în care nu el (Traian Băsescu - n.r.) este şi jucător, şi antrenor, şi dictator, el centrează, dă cu capul şi ţine şi scorul. Ba nu, scorul îl ţine doamna Anastase. Ea se pricepe”, a susţinut Bucur. Marţi seară protestul va începe în Piaţa Mare din centrul oraşului, de unde manifestanţii vor mărşălui spre sediul PDL, iar de acolo pe principalele bulevarde din Sibiu, pentru a cere demisia lui Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-26

TAGURI: Sibieni, proteste, aprobare, dimisieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Transportatorii acuză “tertipurile” ASF și ameninţă cu noi proteste Scandalul de pe piaţa asigurărilor obligatorii de răspundere civilă auto (RCA) părea că se... 04 Oct 2016 | (0)
Proteste față de uciderea ursului la Sibiu Aproximativ 100 de oameni au protestat vineri seara în Sibiu faţă de decizia autorităţilor de... 15 Oct 2016 | (8)