2016-12-06 12:22

EVENIMENT


Sibienii vor protesta fără aprobare

 |  16:27
Sibienii vor protesta fără aprobare

Mircea Bucur, organizatorul protestelor din ultimele 22 de zile de la Sibiu şi preşedintele Asociaţiei Sibiu Decembrie 89, a declarat că protestatarii vor continua să iasă în stradă în următoarele zile, chiar dacă Primăria a avizat marşurile acestora, doar până marţi, 7 februarie. ”Până la această oră nu a fost înregistrată cererea de avizare în continuare a protestelor”, a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt la Primăria Sibiu. “O să facem proteste în continuare până cade Guvernul Băsescu, până o să avem un guvern cum cerem, în care nu el (Traian Băsescu - n.r.) este şi jucător, şi antrenor, şi dictator, el centrează, dă cu capul şi ţine şi scorul. Ba nu, scorul îl ţine doamna Anastase. Ea se pricepe”, a susţinut Bucur. Marţi seară protestul va începe în Piaţa Mare din centrul oraşului, de unde manifestanţii vor mărşălui spre sediul PDL, iar de acolo pe principalele bulevarde din Sibiu, pentru a cere demisia lui Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-26

TAGURI: Sibieni, proteste, aprobare, dimisieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

După patru săptămâni de la aprobare, niciun jurnalist nu a cerut să intre gratis la teatru Personalul teatrelor bucureştene susţine că hotărârea prin care jurnaliştii pot intra gratuit... 23 Noi 2016 | (2)
Proteste la Chișinău faţă de organizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale Sute de persoane protestează, duminică, în Piața Marii Adunări Naționale din centrul... 20 Noi 2016 | (0)