2017-01-24 19:26


Sibiu. Femeia care şi-a înjunghiat soţul, reţinută

 |  09:53
Sibiu. Femeia care şi-a înjunghiat soţul, reţinută

Poliţiştii au dispus, în noaptea de luni spre marţi, reţinerea femeii care şi-a înjunghiat soţul în Piaţa Mare din Sibiu, aceasta fiind acuzată de loviri şi alte violenţe, precum şi pentru portul sau folosirea fără drept a obiectelor periculoase.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat că audierile femeii s-au întrerupt luni seara, când aceasta le-a spus poliţiştilor că acasă are trei copii care sunt singuri, moniorii având vârste cuprinse între 10 luni şi 6 ani.

În aceste condiţii, oamenii legii s-au deplasat la locuinţa agresoarei, însă nu au găsit copiii. Ulterior, poliţiştii au aflat că sugarul este internat la Spitalul de Pediatrie din oraş, iar cei doi copii mai mari se află la o rudă a femeii, în localitatea Şura Mare.

 „Împotriva femeii de 22 de ani, s-a emis, în cursul nopţii de luni spre marţi, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de loviri şi alte violenţe, precum şi pentru portul sau folosirea fără drept a obiectelor periculoase”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, potrivit Mediafax.

Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, a afirmat că bărbatul înjunghiat a fost internat şi operat pentru că a suferit o secţiune a muşchiului. În prezent, starea sa este stabilă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-22

TAGURI: sibiu, femeie, injunghie, sot, retinutaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image