2017-01-22 03:59

EVENIMENT


Sibiu: Tigrul împuşcat valora 50 de lei

 |  19:28
Sibiu: Tigrul împuşcat valora 50 de lei

Directorul Grădinii Zoologice Sibiu, Constantin Bebeşelea, a declarat că îngrijitorul care a lăsat uşa deschisă la cuşca tigrilor riscă să fie demis, iar valoarea de inventar a tigroaicei ucise este de 50 de lei. Tigrul a fugit, marţi dimineaţă, de la Grădina Zoologică din Sibiu, refugiindu-se în Pădurea Dumbrava, apoi a ajuns în cartierul Valea Aurie din municipiul Sibiu, în apropierea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Întrebat de ce există o singură armă cu tranchilizant în dotarea Grădinii Zoologice, Bebeşelea a spus că, şi dacă ar fi mai multe, nu ar avea cine să le folosească.

„Nu avem ce face cu două puşti. Gândiţi-vă că personal nu avem. Cine să tragă? Este un medic veterinar care este autorizat. Nu oricine poate să tragă cu arma. Noi avem personal foarte puţin, din 23 câţi sunt pe statul de funcţii avem doar 14 angajaţi”, a declarat Bebeşelea.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la modul în care a fost împuşcat tigrul. Autorităţile au explicat că tigrul a fost ucis după ce tranchilizantul nu şi-a produs efectul şi a pus în pericol viaţa oamenilor care îl urmăreau.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image