2017-01-22 03:59

EVENIMENT


Sinucidere inexplicabilă. Un poliţist din Aiud s-a spânzurat la locul de muncă

 |  19:44
Sinucidere inexplicabilă. Un poliţist din Aiud s-a spânzurat la locul de muncă
Unpoliţist a fost găsit spânzurat, ieri-dimineaţă, în sediul Poliţiei Aiud, undeera angajat, bărbatul lăsând un mesaj în care îşi cere scuze familiei, însă nuîşi motivează gestul. Agentul lucra în poliţie de 20 de ani. În ultima perioadăde timp, numărul poliţiştilor care îşi pun capăt zilelor s-a înmulţit.

Ieri-dimineaţă,un agent din cadrul Serviciului Criminalistic al Poliţiei Aiud a fost găsit spânzuratîntr-o anexă. Şeful Serviciului Cabinet din cadrul Inspectoratului Judeţean dePoliţie Alba, subcomisarul Vasile Catargiu, a declarat că agentul de poliţie învârstă de 46 de ani a fost găsit decedat în sediul Poliţiei din Aiud, precizândînsă că bărbatul nu era de serviciu. "Era un om apreciat la serviciu şidin câte ştim noi nu avea probleme profesionale. Gestul este regretabil şi ne-amarcat pe toţi", a spus Catargiu.

Pebiroul poliţistului Ivan Ilieşu a fost găsit un bilet de adio, în care îşicerea scuze pentru gestul său şi mulţumea colegilor pentru relaţia bună pe careau avut-o în timpul serviciului, fără să dea detalii cu privire la motivelecare l-au îndemnat să-şi ia viaţa. Cadavrul poliţistului a fost descoperit de cătrecolegii săi într-o încăpere vecină cu biroul în care acesta îşi desfăşuraactivitatea. Potrivit superiorilor săi, gestul radical pe care l-a făcut nu afost generat de probleme profesionale, activitatea sa fiind apreciată peparcursul celor 20 de ani de serviciu.

Înbiletul de adio, poliţistul spune că şi-a iubit soţia şi fiul şi le cere scuzeatât acestora, cât şi colegilor de serviciu pentru "disconfortulcreat" prin fapta sa. "Nu le reproşez nimic colegilor mei, lemulţumesc pentru toate clipele petrecute împreună. Îmi cer scuze pentrudisconfortul creat prin fapta mea. Am făcut acest lucru în deplinătateafacultăţilor mintale“, a scris agentul de poliţie Ilieşu Ivan în biletul deadio. Poliţistul era căsătorit şi avea un fiu. Apropiaţii poliţistului şifoştii săi colegi de serviciu nu ştiu ca Ivan Ilieşu să fi avut probleme saudatorii.

Cazuleste cercetat de o echipă de anchetă formată la nivelul InspectoratuluiJudeţean de Poliţie Alba. Primele concluzii ale anchetatorilor au fost că IvanIlieşu a premeditat gestul pentru că a luat cu el o funie de acasă, pe care aşi folosit-o. Poliţistul era îmbrăcat lejer, într-un trening. Bărbatul s-aspânzurat de o grindă, într-un garaj aflat lângă biroul în care îşi desfăşuraactivitatea de serviciu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-04-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image