2018-11-17 00:29


Sisteme IT noi de 2,5 milioane lei la DNA

 |  22:55
Sisteme IT noi de 2,5 milioane lei la DNA

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a achizitionat, printr-o procedura de licitatie deschisa, echipamente IT in valoare totala de 2.486.273,1 lei, fara TVA, potrivit unui anunt publicat joi in SEAP, citat de Agerpres.

Anuntul implica incheierea unor contracte de achizitii publice si vizeaza cumpararea de "echipamente IT - servere, echipamente stocare, statii de lucru, statii de lucru mobile, switch-uri, scanere, statii de achizitie date, statii de analiza date, copiere date". In acest sens, au fost atribuite mai multe contracte pe 13 octombrie si 20 octombrie. Un contract de furnizare echipamente IT a fost atribuit societatii Trend Import Export din Bucuresti, valoarea totala finala a acestuia fiind de 283.520,50 de lei, fara TVA, un altul Docentris SA din Capitala (969.500 de lei, fara TVA), iar altul Webspot SRL din Bucuresti (100.760 de lei, fara TVA). De asemenea, au fost atribuite contracte societatilor Elsaco Solutions SRL din Botosani (31.640 de lei, fara TVA), Pro Sys SRL din Bucuresti (307.400 de lei, fara TVA), 2Net Computer SRL din Brasov (521.607,60 de lei, fara TVA) si Alfasoft SA din Cluj-Napoca (271.845 de lei, fara TVA). Criteriul de atribuire a contractelor a fost pretul cel mai scazut, iar principalele modalitati de finantare si plata sunt reprezentate de bugetul de stat. Locul principal de livrare a acestor echipamente este sediul DNA din strada Stirbei Voda, numarul 79-81, Bucuresti, se mai arata in anuntul citat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-10

TAGURI: sisteme it, dna, licitatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
10 Noi 2016

Alexandru Vişan şi Dragoş Stan, proprietarii furnizorului de soluţii IT Docentris – parte a grupului de companii Scop, şi-au transferat în 2010 acţiunile la companie către o entitate de tip holding din Cipru. Alexandru Vişan şi-a transferat acţiunile către compania cipriotă Mokito management Limited iar Dragoş Stan către compania cipriotă Conkerer Holding Limited. „Asociaţii actuali au decis să transfere către entităţi nerezidente de tip holding toate participaţiile deţinute de aceştia în societate în vederea unei gestionări optime”, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial. Firma este legată și de o altă companie care vrea să obțină Programul SII, adică Sistemul Informatic Integrat, programul prin care SRI vrea să controleze toți românii. E vorba de Asseco See. Firma SC Asseco See SRL este fosta 3 SC Net Consulting SRL şi era deţinută de cetăţeanul austriac Josef Graf care avea 70% şi era reprezentat de Şerban Dragoş Stan , de Ion Coltan cu 15% dar şi de Şerban Dragoş Stan tot cu 15%, care era administrator al societăţii. Cei trei mai deţineau şi firma Scop Computers SRL – cu care SRI/ UM 0929 a avut contracte, Biochim Medical SRL, Electronet SRL . În iulie 2004, în urma unor cesionări de acţiuni, din cei care deţin societatea rămân doar Ion Coltan cu 50% şi Dragoş Şerban Stan cu 50%. Firma începe să aibă profituri mari, contracte cu autorităţi de stat iar în Decembrie 2006, în firmă intră şi Alexandru Vişan, astfel că societatea ajunge să fie deţinută de Şerban Dragoş Stan care are 60%, Ion Coltan- 20% şi Alexandru Vişan- 20%.
CROCODILUL FLAMAND
10 Noi 2016

Cetăţeanul austriac Josef Graf>>>>> novomatic austria casinos>>>>>ADICA MAFIA CARE A JEFUIT LOTERIA ROMANA IMPREUNA CU MIHAI GHERMAN SI PONTA VICTOR VIOREL...GHITZA SEBASTIAN...UDREA ELENA GABRIELA.....VEZI ORDONANTA OUG 77/2009 SI CONTRACTELE FARA LICITATIE SEMNATE DE TUTA LUI PONTA PROASTA HARVARD>>>>>>TRAIM VREMURI INTERESANTE>>>>>FIRMA NOVOTALICA DIN SNAGOV.....CU TAL SILBERSTEIN FUGIT DIN ROMANIA...TOT EI VAND APARATURA DE ASCULTARE LA D-N-A????????????????????????SA VINA F-B-I SI EUROPOL...INTERPOL...CINE DRACU MAI FACE CURATENIE AICI
CROCODILUL FLAMAND
10 Noi 2016

SCUZE......ERA COINCIDENTA DE NUME....NOVOMATIC AUSTRIA >>>JOHAN GRAF>>>ESTE ALTA PERSOANA>>>INCA ODATA SCUZE....NU ESTE ACEAESI PERSOANA CU JOSEF GRAF...AM VERIFICAT POZELE SUNT DIFERITE.....DAR BAGABONTII ASTIA DE AUSTRIECI AU CATE 40DE PASAPOARTE
Random imageUltimele stiri


loading...