2016-12-08 20:12

EVENIMENT


Site-ul ANRE a fost spart de o grupare care se recomandă Anonymous România

 |  19:14
Site-ul ANRE a fost spart de o grupare care se recomandă Anonymous România

Site-ul Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a fost spart marţi de o grupare de hackeri care se recomandă Anonymous România. Anonymous a postat pe site-ul ANRE un film de un minut, în care pe fond muzical apare We Are Anonymous, Antisec, care se încheie cu mesajul "Expect us" (Aşteptaţi-ne).

Site-ul ANRE nu este complet nefuncţional, însă unele aplicaţii sunt blocate.

Gruparea Anonymous este formată din persoane care se descriu drept luptători pentru libertatea Internetului şi au atacat în trecut mai multe site-rui, printre care ale Bisericii Scientologice, Amazon, Mastercard şi alte altor companii, precum şi gurverne. La începutul lunii februarie, grupul de hackeri Anonymous a difuzat o conversaţie telefonică între FBI şi Scotland Yard pe tema combaterii atacurilor informatice, autorităţile federale americane afirmând că este vorba de o înregistrare obţinută ilegal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Anonymous, ANRE, RomaniaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

ANRE vrea să scadă tarifele de distribuție a energiei electrice. Cu cât scad facturile Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) vrea să reducă din nou, de... 02 Dec 2016 | (0)
România, pe locul doi în Europa din cauza contrafacerilor și pirateriei In Uniunea Europeana se pierd in fiecare an 368 de miliarde lei si 790 000 de locuri de munca din... 05 Dec 2016 | (0)