2019-02-22 12:24


ȘOC! Ce a aflat ministrul Carmen DAN despre testele psihologice folosite de POLIȚIE. Cum de a fost posibil așa ceva

 |  15:46
ȘOC! Ce a aflat ministrul Carmen DAN despre testele psihologice folosite de POLIȚIE. Cum de a fost posibil așa ceva

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marţi că a aflat "cu stupefacţie" că în majoritatea unităţilor din Poliţie se folosesc teste psihologice fără licenţă şi a cerut demisia tuturor celor responsabili în cazul poliţistului care a agresat doi minori.

„Am aflat cu stupefacţie că în majoritatea unităţilor din Poliţia Română se folosesc teste psihologice fără licenţă. Deja aveam în transparenţă un proiect de modificare care reglementează această activitate, pentru că la finalul anului trecut, anterior acestui nefericit eveniment, ne-am gândit că avem nevoie de câteva modificări, în condiţiile în care anul acesta urmează să încadrăm în minister aproape 7.000 de oameni. Am transmis un avertisment foarte clar şi structurilor de protecţie internă şi de integritate să accentueze verificările pe care le fac pe linie de personal", a spus Carmen Dan, potrivit Agerpres. Ea a îndemnat angajaţii MAI de la Resurse Umane să aibă curajul de a sesiza cazurile de devieri comportamentale şi de a lua măsuri ferme faţă de cei cercetaţi pentru diverse violenţe, care au probleme cu consumul de alcool sau au comportamente sociale care nu pot fi tolerate unor oameni care reprezintă autoritatea statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-09

TAGURI: carmen dan, teste psihologice, politia, romana, politist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Ian 2018

sigur ca da sa va ocupati de toate aiurelile,dar NU CUMVA SA DERANJATI MAFIA TEL-DRUM DE TELE-MARLAN cu MILIaRDELE DE EURO CIORDITE priN BRAZILia.....vadeti cine vorbeste mai tare,cine nu are verificare tehnica la ciorapi,sau cine are basca rosie...........CAND PLEACA DRACULUI CRATiTAREASA LUI PORCARUL-SEF care a facut scapati infractorii din ROMANIA...asta se cheama fAVORIZAREA INFRACTORULUI parca
TO : CARMEN DAN
10 Ian 2018

DISPARI DIN VIATA PUBLICA IDIOATO . ESTI MINISTRU DE UN AN . NU AI AVUT TIMP SA-TI FACI O IDEE DESPRE RAHATUL DIN POLITIE PINA ACUM ? SINGURA TA PREOCUPARE CA MINISTRU DE INTERNE ESTE SA II APERI CURUL LUI DRAGNEA ??? SA-TI CAUTI MICROFOANE IN CASA ? SA TRIMITI CAI IN PIATZA ? SA-L ABUZEZI PE MALIN BOT IN FATA PSD ? SA CONCEDIEZI UN OM CARE A FACUT CEVA IN POLITIE (GAVRIS-CAZUL GINGINA) SPRE DEOSEBIRE DE TINE CARE NU AI FACUT ABSOLUT NIMIC ? DU-TE DRACU INAPOI LA VIDELE , STERGE CATALOAGELE DE PRAF . E SINGURUL LUCRU PE CARE I-L POTI FACE .
MAI ...
10 Ian 2018

... A AVUT CA MINISTRU PINA DE CURIND UN BOU ( OPREA ) . ACUM ARE O VACA ( C. DAN )
CEVA ...
10 Ian 2018

... NU STIU DE CE , CEVA , M-A FACE SA CRED CA TOANTA ASTA SI-A BAGAT SINGURA UN MICROFON IN PRIZA DOAR CA S-A PARA MAI INTERESANTA . PE CINE DRACU INTERESA TZOAPA ASTA ? CE ERA DE ASCULTAT LA EA ? NU CRED CA CINEVA VROIA SA IA LECTII DE GRAMATICA DE LA EA , SAU POATE , BEATA FIIND O FI VRUT SA SI-L BAGE IN ( TOT CU P INCEPE ) , DAR A NIMERIT PRIZA , DE PROASTA CE E .
ANGE
10 Ian 2018

Aviz de ofertă de credit și finanțare cu dobândă redusă. Ați fost respins de multe bănci? Aveți nevoie de finanțare pentru consolidarea datoriilor dvs.? Aveți proiecte?  Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți o soluție la problemele dvs. Aveți nevoie de finanțare pentru a vă ajuta afacerea să revină pe drumul cel bun? Așadar, oferim împrumuturi persoanelor interesate la o rată scăzută a dobânzii, de la 3% la 3,5% în decursul perioadei pe care o doriți fără un depozit. Pentru mai multe informații, vă rugăm să încercați să mă contactați prin poștă: ayudaentreparticular@gmail.com ayudaentreparticular@gmail.com Whatsapp: 0033644664081
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...